Προϊόντα της Τσεχικής Βιομηχανίας στις Σέρρες

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Την Τετάρτη 29 Μαϊου 2013, ώρα 19:00, θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο ΕΛΠΙΔΑ (Τέρμα εξοχών, 621 22 Σέρρες, αίθουσα ΟΡΕΣΤΗΣ) η εκδήλωση «Προϊόντα της Τσεχικής Βιομηχανίας στις Σέρρες», οι οποία στοχεύει στην ενίσχυση κυρίως της οικονομικής, αλλά όχι μόνο, συνεργασίας της Τσεχικής Δημοκρατίας με την πόλη των Σερρών και την ευρύτερη περιοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Πρεσβεία της Τσεχικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα και χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Εξωτερικών της Τσεχικής Δημοκρατίας, τελείται υπό την αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Σερρών και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Π.Ε. Σερρών και έχει την ευγενική υποστήριξη του Δήμου των Σερρών.
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα παρουσιαστούν μερικά από τα προϊόντα της τσεχικής βιομηχανίας με έμφαση στους τομείς των αγροτικών μηχανημάτων και Ι.Χ. αυτοκινήτων, που στην περιοχή έχουν μεγάλη παράδοση. Παρούσες θα είναι και οι τεχνολογίες αξιοποίησης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, υγραεριοκίνηση αυτοκινήτων, ελαστικά, τσεχική μπύρα κ.α.
Η εκδήλωση πλαισιώνεται από την έκθεση «Παγκόσμια Πολιτιστική Κληρονομιά της UNESCO – Μνημεία της Τσεχικής Δημοκρατίας» στο φουαγιέ της αίθουσας ΟΡΕΣΤΗΣ. Θα προβληθεί, επίσης, ντοκιμαντέρ του Δ.Η.Π.Ε.Θ.Ε. για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Πόλης των Σερρών.
 
Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α

19:00         Προέλευση – παρουσίαση εκθεμάτων στην είσοδο του ξενοδοχείου  
19:30         Έναρξη εκδήλωσης – χαιρετισμοί εκπροσώπων της Πρεσβείας, του Επιμελητηρίου και των Τοπικών Αρχών της πόλης των Σερρών και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας  
20:00    Σύντομη παρουσίαση τσεχικών εταιρειών και των προϊόντων τους
20:50    Προβολή ντοκιμαντέρ του Δ.Η.Π.Ε.Θ.Ε. για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Πόλης των Σερρών   
21:00    Κοκτέιλ – συζήτηση

Περισσότερες πληροφορίες :
Πρεσβεία της Τσεχικής Δημοκρατίας –   www.mzv.cz/athens/el/ , Τ: 210 6729926
Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Σερρών – www.eves@otenet.gr, T: 23210 99710-30

Σχετικά Αρχεία: