Επιχειρηματική Αποστολή του Επιμελητηρίου Σερρών στην 81η Διεθνή Έκθεση της Σμύρνης 1-4/9/2012.

Στα πλαίσια της 81ης Διεθνούς Έκθεσης της Σμύρνης και σε συνεργασία με το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη των μελών του Επιμελητηρίου Σερρών στην Έκθεση, όπου και έγιναν συναντήσεις με εκθέτες. Η μορφή της έκθεσης ήταν…πανηγυρική και είχε κατακλυστεί από πλήθος κόσμου.

Την Διεθνή Έκθεση της Σμύρνης επισκέφτηκε επίσης και η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε.) με τον κ. Μίχαλο και άλλα Επιμελητήρια της Ελλάδος, μεταξύ των οποίων και το Επιμελητήριο Μαγνησίας, Λέσβου, Χίου, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, το Επιμελητήριο Σάμου κ.α.
Στις 4/9/2012 η Σερραϊκή Αντιπροσωπεία πραγματοποίησε προγραμματισμένη επίσκεψη στο Εμπορικό Επιμελητήριο της Σμύρνης, όπου ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, κ. Χρήστος Μέγκλας, συναντήθηκε με τον επί 21 συνεχή έτη Πρόεδρο του Επιμελητηρίου της Σμύρνης, κ. Ekrem Demirtas.. Στη συνάντηση αυτή συμφωνήθηκε από κοινού το άνοιγμα μελλοντικής συνεργασίας για τις Σερραϊκές επιχειρήσεις μέσω του Επιμελητηρίου της Σμύρνης. Αμέσως μετά ακολούθησαν Β2Β συναντήσεις των Σερραϊκών επιχειρήσεων με 17 Τουρκικές επιχειρήσεις.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στη Σμύρνη, όπου τα μέλη του Επιμελητηρίου Σερρών συναντήθηκαν με τον Διπλωματικό Ακόλουθο κ. Ρελάκη Κωνσταντίνο, ο οποίος υποσχέθηκε κάθε διευκόλυνση παρ’ όλο που δεν διατίθεται στο Προξενείο Εμπορικός Ακόλουθος.