Η Μοναδική ‘Εκθεση Φυσικών & Βιολογικών Προϊόντων για την Σκανδιναβία

Natural Products Scandinavia & Nordic Organic Food Fair
1 & 2 NOEMBΡIOY 2015, Malmö Σουηδία

Στις 1 & 2 Νοεμβρίου 2015 στο Malmö της Σουηδίας, πραγματοποιείται  η μοναδική και μεγαλύτερη έκθεση Βιολογικών και Φυσικών προϊόντων για την αγορά των Σκανδιναβικών χωρών.
 
Με τους Σκανδιναβούς να έχουν την μεγαλύτερη κατά κεφαλή κατανάλωση βιολογικών και φυσικών προϊόντων στον κόσμο, η έκθεση αποτελεί πλέον σταθμό για όλους τους παραγωγούς, διανομείς και χονδρεμπόρους ανά τον κόσμο. Τα στατιστικά της έκθεσης μιλούν από μόνα τους:

    90.7% των εκθετών έκανε νέους πελάτες
    73% των εκθετών βρήκε νέους διανομείς
    72% των εκθετών σύναψε συμφωνίες με μεγάλες αλυσίδες
    89.5% των επισκεπτών είχαν αγοραστική δύναμη
    63.7% των επισκεπτών προέβησαν σε αγορές προϊόντων μέσα σε 6 μήνες 

Στατιστικά για την Σκανδιναβία:

    Οι πωλήσεις βιολογικών προϊόντων στην Δανία αυξήθηκαν κατά 62% από το 2007 ως το 2013, και κατά 151% στην Σουηδία
    Οι πωλήσεις βιολογικών τροφίμων στην Σουηδία είναι €964εκ, στην Δανία €777εκ, στην Φιλανδία €200εκ και στην Νορβηγία €170εκ
     Από τις συνολικές πωλήσεις τροφίμων στην Σουηδία το 6.3% είναι βιολογικά. Στην Δανία το 9%.
    Κάθε χρόνο η ζήτηση για βιολογικά και φυσικά προϊόντα αυξάνεται κατά 10% στην Φιλανδία και Νορβηγία, κατά 7% στην Δανία και κατά 30% στην Σουηδία.

H έκθεση του 2014: Πέρυσι 3.558 επισκέπτες ήρθαν στην έκθεση από 51 χώρες, για να συναντήσουν και να επισκεφτούν 310 εκθέτες από 37 χώρες. Το 80% των επισκεπτών ήταν από τις Σκανδιναβικές χώρες. Η έκθεση έχει διπλασιαστεί από το 2012 όπου και ξεκίνησε και αυτή την στιγμή έχει προ-πουληθεί σχεδόν το 75% των περιπτέρων.
 
Οι επισκέπτες: Αγοραστές από τις μεγαλύτερες αλυσίδες supermarket, ειδών διατροφής και φαρμακεία καθώς και διανομείς, αντιπρόσωποι και χονδρέμποροι των σχετικών κλάδων. Πέρυσι παραβρέθηκαν αγοραστές από Dansk Supermarked, Life, Lidl Sweden, Matas A/S, Coop Trading A/S, ICA Sverige AB, Hälsokraft, Apoteket AB, Waitrose και πολλοί άλλοι.
 
Πακέτα Συμμετοχών & Κόστη:

    Πλήρες πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει: Πλήρες περίπτερο με τοίχους, πινακίδα με το όνομα του εκθέτη (ένα ανά περίπτερο), μοκέτα, ηλεκτρικό ρεύμα, φωτισμό, τραπέζι και δύο καρέκλες, βασική καταχώρηση στον κατάλογο της έκθεσης. 
    Κόστη: €360 ανά τετραγωνικό για το πλήρες πακέτο και €330 για κενό χώρο μόνο 
    Γωνιακά σταντ και Premium Θέσεις + 10% επιβάρυνση

Επιπλέον πληροφορίες:

    Κόστη σταντ και πακέτα: πατήστε εδώ
    Για να δείτε τα διαθέσιμα σταντ στο πλάνο: πατήστε εδώ – Τα διαθέσιμα σταντ είναι τα άσπρα και τα κρατημένα/πουλημένα είναι τα γκρι. Εδώ επίσης θα δείτε τους διαφορετικούς χώρους της έκθεσης (πράσινος για τα φυσικά προϊόντα, κόκκινος για τα βιολογικά και μπλε για τα καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς).
    Επίσης για να δείτε τους εκθέτες της περσινής χρονιάς: πατήστε εδώ

H RECO EXPORTS, στηρίζοντας την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων, αποτελεί τον αποκλειστικό εκπρόσωπο της έκθεσης για την Ελλάδα και την Κύπρο.
 
Για πληροφορίες και συμμετοχές παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο
231 231 5310 ή info@reco-exports.gr

Περισσότερα εδώ www.nordicorganicexpo.com