Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΡΟΝΙΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015, ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ. Πλούσιο φωτορεπορτάζ.

Η Φιλαρμονική της Πεντάπολης, το Παιδικό Τμήμα του Χορευτικού του Συλλόγου Βλάχων ” Γεωργάκης Ολύμπιος”, το Νεανικό Συγκρότημα Datso0n με Pop – Rock και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και το Bazaar του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ν. Σερρών ενίσχυσαν την εορταστική ατμόσφαιρο στο κέντρο της πόλης των Σερρών στις εκδηλώσεις του Επιμελητηρίου Σερρών.

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥ ΚΑΡΑΤΖΙΑ. ΕΠΑΙΞΑΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΕΣ ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΣΕΙ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΡΟΝΙΟΥ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΛΑΧΩΝ Ν. ΣΕΡΡΩΝ, “ΓΕΡΓΆΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ”, ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑΝ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΧΟΡΕΨΑΝ ΒΛΑΧΙΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΚΟ Γ. ΤΣΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟ ΚΟ ΗΛΙΑ ΟΜΟΥΡΙΑΔΗ. ΕΔΩΣΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΝΟΤΑ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

ΤΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ DATSOON, ΕΠΑΙΞΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ POP και ROCK Μουσική και δικά τους τραγούδια, δίνοντας έναν πιο νεανικό τόνο ως Μουσικοί του Δρόμου στον πεζόδρομο μπροστά από το Επιμελητήριο προσελκύοντας πολύ κόσμο, παιδιά και νεολαία (όλων των ηλικιών, νέους στην ψυχή και στη διάθεση) .Το Επιμελητήριο Σερρών ευχαριστεί τα παιδιά του συγκροτήματoς : τον Ευγένιο Κιορίδη στα ντραμς, τον Γιάννη Στανίτσα στην ακουστική κιθάρα, τον Γιάννη Καντζουρίδη φωνή και μπάσο και το Θοδωρή Σταϊκόπουλο στην ηλεκτρική κιθάρα και στο τραγούδι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Αντώνη Ουστριά, ηλεκτρονικό που βοήθησε στα ηχητικά.

Συγχαρητήρια αξίζουν στις κυρίες και στους κυρίως του Συλλόγου Καρκινοπαθών που με το κέφι τους και τη ζωντάνια τους προωθούσαν χειροποίητα είδη στο Bazaar που έστησαν προς ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου τους