Κοσμοσυρροή στα Εγκαίνια του Περιπτέρου 12 του Επιμελητηρίου Σερρών – Πλούσιο Φωτορεπορτάζ

Ξεχωριστά και λαμπρά τα φετινά εγκαίνια του Σερραϊκού Περιπτέρου 12 του Επιμελητηρίου Σερρών, τα οποία πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (09/09/2015) στο πλαίσιο της 80ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Τον αγιασμό των εγκαινίων τέλεσε ο Πανοσιολογιότατος Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης, Γαβριήλ Παλιούρας και ο Πανοσιολογιότατος Διευθυντής του Ιδιαίτερου Γραφείου του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης Θεολόγου, Νεκτάριος Καϊμακάμης.

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστο Μέγκλα και μέλη της Διοίκησης του ΕΒΕΣ ξεναγήθηκε στους χώρους του Περιπτέρου «12».
Λίγα λεπτά πριν από την τελετή των εγκαινίων έγινε και η υποδοχή της «Φλόγας της Αγάπης» στο πλαίσιο της 13ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας από την Ομοσπονδία Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντών Αιμοδοτών.

Κατά την ομιλία του, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστος Μέγκλας, αφού αναφέρθηκε στις ομορφιές και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Ν.Σερρών, παρουσίασε στους παριστάμενους τα προβλήματα που ταλανίζουν τον επιχειρηματικό κόσμο αυτήν τη δύσκολη οικονομικά εποχή και επανέλαβε τις προτάσεις και πρωτοβουλίες που έχει αναπτύξει το Επιμελητήριο Σερρών για την αναστροφή της δυσμενούς κατάστασης.
Φετινό ιδιαίτερο γνώρισμα των Εγκαινίων του Περιπτέρου 12 του Επιμελητηρίου Σερρών, η παρουσία πάρα πολύ κόσμου. Πραγματική κοσμοσυρροή στους διαδρόμους και τους λοιπούς χώρους της σερραϊκής έκθεσης, με τους καλά γνωρίζοντες να λένε ότι η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Στον αγιασμό των εγκαινίων παρέστη πολιτικός και αυτοδιοικητικός κόσμος του Ν.Σερρών, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ, Κυριάκος Ποζρικίδης, βουλευτές και Δήμαρχοι, υποψήφιοι βουλευτές, άνθρωποι του επιχειρηματικού κόσμου, ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας (Σερρών), Δημήτρης Πασχαλούδης και σημαντικός αριθμός τηλεοπτικών σταθμών και άλλων εκπροσώπων του Τύπου.