ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΙΣ 23.02.2018 ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ Μεγάλη η προσέλευση και η συμμετοχή των Λογιστών – Φοροτεχνικών του Νομού μας που διοργάνωσε για τον κλάδο τους το Επιμελητήριο Σερρών σε συνεργασία με το Δίκτυο Λογιστών Ασφαλιστών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΙΣ 23.02.2018 ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ

   Μεγάλη η προσέλευση και η συμμετοχή των Λογιστών – Φοροτεχνικών του Νομού μας στο Επιμορφωτικό Σεμινάριο που διοργάνωσε για τον κλάδο τους το Επιμελητήριο Σερρών σε συνεργασία με το Δίκτυο Λογιστών Ασφαλιστών.
   Ο βασικός Εισηγητής, κος Γεώργιος Κορομηλάς, Λογιστής – Φοροτεχνικός, Σύμβουλος Επιχειρήσεων και συγγραφέας λογιστικών και φορολογικών βιβλίων, μαζί με τον κ. Απόστολο Αλωνιάτη, Λογιστή – Φοροτεχνικό, και τα ιδρυτικά μέλη του Δικτύου Λογιστών Ασφαλιστών, Απόστολο Γιανκάκη και Χρήστο Βαρσάμη, ανέπτυξαν αναλυτικά και τεκμηριωμένα τα θέματα: Φορολογία Εισοδήματος και Αποτελέσματα Χρήσεως, Φορολογικές Δηλώσεις & το νέο έντυπο Ε3. Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Γεώργιος Μήχος, μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου.
   Με εξειδικευμένη γνώση και σαφήνεια έδωσαν άκρως διευκρινιστικές απαντήσεις στα πολλά ερωτήματα που είχαν τη δυνατότητα να τους απευθύνουν οι συμμετέχοντες λογιστές.
   Το Επιμελητήριο Σερρών ευχαριστεί θερμά την Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Σερρών για τη συμβολή της στην επιτυχία της εκδήλωσης.