ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΗΝ 29Η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ PHILOXENIA – 21-24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Σερρών στην 29η  Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA-by-Helexpo, στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη, από τις 21 έως και τις 24 Νοεμβρίου 2013. Πλήθος κόσμου επισκέφτηκε το Περίπτερο του Επιμελητηρίου και είχε την ευκαιρία να θαυμάσει τις ομορφιές των μοναδικών  τουριστικών προορισμών του Ν. Σερρών(Λαϊλιάς, σπήλαιο Αλιστράτης, λίμνη Κερκίνη, Ιαματικά Λουτρά, Φαράγγι Αγγίτη, Αμφίπολη, Οχυρό Ρούπελ και τόσα άλλα) αλλά και να γνωρίσει τους τουριστικούς φορείς του Νομού, ξενοδοχεία, καταλύματα και τουριστικές επιχειρήσεις, μέσα από εντυπωσιακές εικόνες, βιντεοπροβολές, αφίσες, φυλλάδια και πληροφοριακό υλικό σε έντυπη και ψηφιακή μορφή.
 
Τους επισκέπτες του Περιπτέρου υποδέχτηκαν οι Κύριοι Γιαννάκης Δημήτριος – Α’ Αντιπρόεδρος και Κίρπιτσας Ιωάννης – Γενικός Γραμματέας, οι οποίοι με τη σειρά τους, τους προσκάλεσαν να εντάξουν στα προσεχή τους εκδρομικά σχέδια το Νομό Σερρών, ο οποίος είναι ένας ιδανικός και πλούσιος προορισμός για εξορμήσεις Χειμώνα – Καλοκαίρι. Επίσης, το Περίπτερο του Επιμελητηρίου επισκέφτηκε ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης – Αγροτικής Οικονομίας & Τουρισμού Σερρών κ. Παναγιώτης Γρηγοριάδης καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ – HELEXPO, κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, ο οποίος έδωσε τα συγχαρητήριά του για την οργάνωση αλλά και την επισκεψιμότητα του Περιπτέρου.
 
Επισυνάπτονται Φωτογραφίες και το Δελτίο Τύπου

Σχετικά Αρχεία: