Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ – ΕΥΧΕ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΔΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Τις θερμές του ευχές για μια καλή νέα χρονιά με υγεία, ευημερία και προκοπή έδωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου στους επαγγελματίες των Σερρών . Από νωρίς το πρωί της Πέμπτης 23 Δεκεμβρίου 2021 ο Αθανάσιος Μαλλιαράς επισκέφτηκε καταστήματα στην αγορά των Σερρών , μοιράζοντας ευχετήριες κάρτες και γούρια. Είχαν προηγηθεί τις προηγούμενες ημέρες επισκέψεις στην αγορά της Νιγρίτας, του Σιδηροκάστρου και της Ηράκλειας.
Πρόκειται για μια συμβολική κίνηση στην οποία προχώρησε για πρώτη φορά φέτος το Επιμελητήριο. Κατά την επαφή του με τους καταστηματάρχες ο Αθανάσιος Μαλλιαράς είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους για θέματα που τους απασχολούν και να τους τονίσει για ακόμη μία φορά πως το Επιμελητήριο είναι το σπίτι τους και ότι μέσα από αυτό θα συνεχίσουν να γίνονται αγώνες προάσπισης των συμφερόντων των επιχειρήσεων και φυσικά δράσεις τόνωσης και ενίσχυσής τους.
Τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου συνόδευαν ο Α’ Αντιπρόεδρος Δημήτρης Γιαννάκης, ο υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων Γιώργος Μήχος , το μέλος του Δ.Σ. και Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών Φιλίτσα Γκόβρανου, το μέλος του Δ.Σ. Ελένη Τσιαπάρα καθώς και ο Διευθυντής του Επιμελητηρίου, Γιάννης Κοτζαμπασίδης.
Από την πλευρά τους οι επαγγελματίες χαιρέτισαν την κίνηση του Επιμελητηρίου και ευχήθηκαν στον Πρόεδρο και σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου μια καλή και παραγωγική νέα χρονιά.