Πολιτιστικό πανόραμα το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στο Σερραϊκό περίπτερο «12» με χορευτικές εκδηλώσεις

Εξ αρχής ο στόχος της παρουσίας του Σερραϊκού περιπτέρου στην 77η Δ.Ε.Θ, ήταν να δημιουργηθεί ένα πραγματικό Σερραϊκό πανόραμα  της οικονομικής, πολιτιστικής, κοινωνικής και τουριστική ζωής του Νομού Σερρών, του Νομού…για όλους!

Μετρώντας αντίστροφα λοιπόν για να πέσει η αυλαία της έκθεσης, την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου και κερδίζοντας καθημερινά τις εντυπώσεις σε όλους τους τομείς, το περίπτερο «12» θα γίνει για ακόμη μια φορά επίκεντρο…πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Οι χορευτικές εκδηλώσεις που ξεκίνησαν την Τετάρτη, ημέρα των εγκαινίων, κορυφώνονται το Σάββατο με τη συμμετοχή πολιτιστικών συλλόγων.

Συγκεκριμένα θα δώσουν το παρών το «ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΣΕΡΡΩΝ», ο «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΘΡΑΚΩΝ Ν. ΣΕΡΡΩΝ – Η ΘΡΑΚΙΚΗ ΕΣΤΙΑ», ο «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΛΑΧΩΝ Ν.ΣΕΡΡΩΝ – ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ», το «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ & ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ – Ο ΠΥΡΡΟΣ», αλλά και οι Πολιτιστικοί σύλλογοι του Δήμου Εμμ. Παππά.

Το Επιμελητήριο Σερρών καλεί όλους τους Σερραίους να παραβρεθούν στην Έκθεση για να δώσουν και αυτοί το δικό τους δυναμικό παρών.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 18:00.