ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στο πλαίσιο δράσης της Ελληνο-Αμερικανικής Επιχειρηματικής Πρωτοβουλίας (ΑΗΕΙ), το Ελληνο-Αμερικααικό Εμπορικό Επιμελητήριο, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Σερρών και υπό την αιγίδα των Υπουργείων Περιφερειακής Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας και Εξωτερικών, διοργανώνει το 5ο Σεμινάριο Εξωστρέφειας «How to do Business in the USA», την Τετάρτη 4 Απριλίου 2012 και ώρα 2 μ.μ., στο Επιμελητηριακό Μέγαρο, στις Σέρρες.
Σκοπός του Σεμιναρίου είναι
•    να παρουσιάσει στην Ελληνική επιχειρηματική κοινότητα της Βορείου Ελλάδας την αγορά των ΗΠΑ, τη μεγαλύτερη στον κόσμο.
–        – να εστιάσει στις επιχειρηματικές ανάγκες, στρατηγικές και διαδικασίες που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι Ελληνικές εταιρίες,
–        – να ενημερωθούν οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (SMEs), για εισαγωγή/εξαγωγή προϊόντων ή υπηρεσιών, να προβούν σε κοινοπραξίες, και  να πραγματοποιήσουν μία ξένη άμεση επένδυση (FDI) στις ΗΠΑ.
 
Συνημμένο θα βρείτε πληροφοριακό υλικό του Σεμιναρίου. Επίσης μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα  http://ahei.amcham.gr/?page_id=948  

 Παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012
 
Παραμένουμε στη διάθεσή σας και ελπίζουμε να σας καλωσορίσουμε σε αυτήν την ενδιαφέρουσα εκδήλωση του Επιμελητηρίου.

Τηλ επικοινωνίας 23210 99726 κα Τσιαρέα, e-mail:

Σχετικά Αρχεία: