ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ «Βιωματικός και Αειφόρος Τουρισμός» του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας με τη Συμμετοχή του Επιμελητηρίου – ΤΕΤΑΡΤΗ 25/05/2016, 5:30 – 9 μ.μ.

Αγαπητά Μέλη, 

Το Επιμελητήριο Σερρών σας προσκαλεί στην Ημερίδα του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας με θέμα «Βιωματικός και Αειφόρος Τουρισμός» που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 25/05/2016, 5:30-9 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο «Ευαγόρας Παλληκαρίδης» του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας

Στην Ημερίδα το Επιμελητήριο Σερρών συμμετέχει με ομιλητή τον Α΄Αντιπρόεδρο, κ. Δημήτριο Γιαννάκη, ο οποίος στις 7:30 μ.μ. θα αναπτύξει το θέμα:  

“Δράσεις του Επιμελητηρίου για την ανάπτυξη του τουρισμού στην Π.Ε. Σερρών”

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

To MBA in Hospitality & Tourism & η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην Ημερίδα με θέμα «Βιωματικός και Αειφόρος Τουρισμός» που διοργανώνεται σε συνεργασία με το European Regional Framework for Co-operation.             

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο «Ευαγόρας Παλληκαρίδης» του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας, στις Σέρρες, την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016, 530 – 9 μ.μ.

Σχετικά Αρχεία: