ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ – HELEXPO ΔΕΘ 2013 – ΤΕΤΑΡΤΗ 03/07/2013 – 8 Μ.Μ.

 
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
    Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 03 Ιουλίου 2013 και ώρα 20:00, στην αίθουσα «Γεώργιος Χρηστίδης» , 3ος  όροφος  Επιμελητηρίου, σε ενημερωτική συνάντηση παρουσία του  Γενικού  Διευθυντή της ενδυναμωμένης ΔΕΘ – HELEXPOA.E., κατά την οποία θα συζητηθούν τα εξής  θέματα:
•         Η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Σερρών στην 78η Διεθνή  Έκθεση Θεσσαλονίκης (7-15/9/2013)
 
•         Το Πρόγραμμα «ΕΞΕΡΕΥΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ 40%», με το οποίο η ΔΕΘ-HELEXPOA.E. έχοντας  στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας των Ελληνικών Επιχειρήσεων θέτει συνειδητά νέα τιμολογιακή πολιτική επιδοτώντας με 40% το κόστος συμμετοχής στις Εκθέσεις του εξωτερικού. Σας αποστέλλουμε συνημμένα σχετικό ενημερωτικό υλικό.
Η παρουσία σας είναι πολύ σημαντική,  προκειμένου να διαμορφώσουμε από κοινού την εκθεσιακή πολιτική του Επιμελητηρίου και τη συμμετοχή των σερραϊκών επιχειρήσεων τόσο στη ΔΕΘ 2013, ύστερα και από την επιτυχημένη περσινή μας παρουσία, όσο και σε άλλες Εκθέσεις του εσωτερικού και του εξωτερικού μέχρι το τέλος του 2013.
 

 

 

Η ενδυναμωμένη πλέον ΔΕΘ-HELEXPO Α.Ε, με στόχο την ενίσχυση εξωστρέφειας των Ελληνικών επιχειρήσεων, θέτει συνειδητά νέα τιμολογιακή πολιτική επιδοτώντας με 40% το κόστος συμμετοχής στις εκθέσεις εξωτερικού. Η επιδότηση ισχύει για όλες τις εθνικές συμμετοχές που θα διοργανωθούν έως το τέλος του 2013.
 
Η νέα αυτή τιμολογιακή πολιτική συνοδεύεται από την καθιερωμένη παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, με τα παρακάτω πλεονεκτήματα της ομαδικής συμμετοχής:
 
•    Ευελιξία και δυνατότητα προσαρμογής στις μοναδικές απαιτήσεις του κάθε εκθέτη
•    Επίτευξη ευνοϊκής χωροταξικής τοποθέτησης
•    Συνεχής ενημέρωση από την πρώτη επικοινωνία έως και τη λήξη της έκθεσης
•    Διαφήμιση και προβολή της Ελληνικής συμμετοχής
•    Υποστήριξη με συνεχή παρουσία στο χώρο του εθνικού περιπτέρου
Για περισσότερες πληροφορίες παραθέτουμε παρακάτω το πληροφοριακό υλικό για την κάθε έκθεση, ενώ παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία ή/και διευκρίνιση.
 
Σημείωση: Οι τιμές που αναφέρονται στις δηλώσεις συμμετοχής είναι οι αρχικές και δε συμπεριλαμβάνουν την επιδότηση.