ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΕΦ΄ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΛΛΙΑΡΑΣ.

Πρώτη Συνέντευξη Τυπου εφ´ολης της ύλης παραχώρησε σήμερα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Αθανάσιος Μαλλιαρας.
 
Ανακοίνωσε τη διεξαγωγή του 1ου Συνεδρίου Αγροτικής Οικονομίας «SERRES AGRIBUSINESS» από την Παρασκευή 24 έως και την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021 στο Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ» σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων.
 
Επίσης, ανακοίνωσε τη μη διεξαγωγή της SEREXPO, κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ., για λόγους δημόσιας υγείας. Δεσμεύτηκε, όμως, ότι έχουν αρχίσει οι προετοιμάσεις για την SEREXPO 2022, η οποία και θα ανταμείψει τόσο τους συμμετέχοντες όσο και τους χιλιάδες επισκέπτες.
 
Προσκάλεσε όλους να επισκεφθούν τις επιχειρήσεις και το stand του Επιμελητηρίου Σερρών στο Περίπτερο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος στην 85η ΔΕΘ, την πρώτη covid-free έκθεση που θα διεξαχθεί από 11 έως τις 19 Σεπτεμβρίου 2021.
 
Αναφέρθηκε, τέλος, στο Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ» και την αξιοποίηση του καθώς και την πορεία υλοποίησης του έργου εκσυγχρονισμού και ενεργειακής του αναβάθμισης.