«Πρόγευση» της SEREXPO στο Επιχειρηματικό Κέντρο «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ» – Με επιτυχία η συναυλία των SERRES VOICES

Ένα μελωδικό ταξίδι με αγαπημένα τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής 19 Ιουνίου στο Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ», το οποίο άνοιξε και υποδέχτηκε εκατοντάδες Σερραίους στην πρώτη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού.
Επιμελητήριο, Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, Δήμος Σερρών και ΚΕΔΗΣ διοργάνωσαν από κοινού την μουσική βραδιά με τους SERRES VOICES και έδωσαν το στίγμα της σύμπραξης και συνεργασία τους, ενόψει της SEREXPO, που θα διεξαχθεί στις 21-25 Σεπτεμβρίου.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αθανάσιος Μαλλιαράς, ως οικοδεσπότης της βραδιάς, ευχαρίστησε τους Σερραίους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συμμετείχαν στη συναυλία καθώς και τους SERRES VOICES για την όμορφη βραδιά που προσέφεραν, στον μοναδικό χώρο του Επιχειρηματικού Κέντρου.
Επιπλέον, τόνισε πως αυτή η συναυλία αποτελεί μόνο μια μικρή «πρόγευση» εν όψει των μεγάλων συναυλιών που θα διοργανωθούν στο πλαίσιο της SEREXPO. Παράλληλα, ευχαρίστησε την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και τον Δήμο Σερρών για την άριστη συνεργασία