Πρόσκληση σε εκδήλωση με θέμα:«Ψηφιακή υποστήριξη της Εξωστρέφειας – Ενίσχυση των επιχειρήσεων μέσω του Ε.Π. Ψηφιακή Σύγκλιση»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Πρόσκληση σε εκδήλωση με θέμα:«Ψηφιακή υποστήριξη της Εξωστρέφειας – Ενίσχυση των επιχειρήσεων μέσω του Ε.Π. Ψηφιακή Σύγκλιση»

Το Επιμελητήριο Σερρών ενημερώνει τα μέλη του Μητρώου Εξαγωγέων ότι τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 18:30 στον 1ο όροφο του Ξενοδοχείου ΗΛΕΚΤΡΑ ΠΑΛΛΑΣ, στη Θεσσαλονίκη, ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος οργανώνει εκδήλωση κατά την οποία θα  παρουσιάσει το έργο  που εγκρίθηκε από το Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση», για την «Ανάπτυξη Ψηφιακών Εφαρμογών για την Προώθηση της Εξωστρέφειας της Eλληνικής Οικονομίας και των Ελληνικών Eπιχειρήσεων Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ)», και το οποίο ενδιαφέρει – ως εφαρμογή – κάθε επιχείρηση.

Καλείστε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση έχοντας την ευκαιρία, μαζί με άλλους επιχειρηματίες και εκπροσώπους φορέων, μετά το τέλος της εκδήλωσης να απολαύσετε ένα ποτό και να ανταλλάξετε απόψεις, αλλά και ευχές για τις γιορτές που έρχονται, μέσα σε ένα Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο που θα δώσει μια νότα αισιοδοξίας.

            Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το ΣΕΒΕ κα Τάνια Ζιάκα τηλ. 2310 535333