Πρόσκληση στο πλαίσιο του Διασυνοριακού Προγράμματος INTERREG ΕΛΛΑΔΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ “STRENGTHEN” συμμετοχής στη SEREXPO

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του διασυνοριακού προγράμματος INTERREG ΕΛΛΑΔΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ με τον τίτλο “STRENGTHEN”, το Επιμελητήριο Σερρών προσκαλεί σερραϊκές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον αγροτοδιατροφικό τομέα, στις κατασκευές, στις χειροποίητες κατασκευές και στον τουρισμό, να συμμετάσχουν στην SEREXPO που θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 21 έως και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 στο Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ».

Οι επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε χιλιάδες επισκέπτες αλλά και να πραγματοποιήσουν B2B Συναντήσεις με επιχειρήσεις από τη γείτονα χώρα που, επίσης, θα συμμετάσχουν στη SEREXPO.

Το Επιμελητήριο Σερρών στηρίζει κάθε προσπάθεια για εξωστρέφεια και ανάδειξη των προϊόντων και υπηρεσιών των επιχειρήσεων – μελών του και σ’ αυτό το πλαίσιο επιδοτεί μέρος της συμμετοχής των επιχειρήσεων.

Όσοι ενδιαφέρεστε, μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο email eves@eves.gr και στο τηλέφωνο 2321099744 έως την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.