Σαλόνι Γάμου Βάπτισης 2014

Η εταιρία EXPOVISION διοργανώνει την Έκθεση – Σαλόνι γάμου βάπτισης Α.Μ.Θ. στο εκθεσιακό κέντρο «Απόστολος Μαρδύρης» στην Ν. Καρβάλης Καβάλας,14 -17 Μαρτίου 2014. 
Ζητάμε και την δίκια σας συμπαράσταση και συμβολή σε αυτό το εγχείρημα όπου προσπαθούμε να πραγματοποιήσουμε σε εποχές όπως οι σημερινές. Με αυτό τον τρόπο καταφέρνουμε την στήριξη των επαγγελματιών και κατ’ επέκταση της περιφέρειας Α.Μ.Θ. σε οικονομικούς τομείς καθώς επίσης και σε όλους τους τομείς ανάπτυξης που χρειάζεται ο πολίτης να αποκτήσει εμπιστοσύνη με τον εκάστοτε επαγγελματία.
Η βασική πρόταση μας έχει ως εξής :
Δυνατότητα έκπτωσης επί του συνολικού ποσού κόστους συμμετοχής που ανέρχεται σε 50 ευρώ ανά τετραγωνικό σε 40 ευρώ. Μία έκπτωση δηλαδή  10 ευρώ που μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε στους επαγγελματίες της περιοχής σας ως δική σας επιδότηση και συνεισφορά. Με αυτό τον τρόπο δείχνετε την εμπιστοσύνη στους επαγγελματίες της περιοχής και αποδεικνύετε  ότι συμβάλετε στην οικονομική ανάπτυξή τους αφ’ ενός στην συμμετοχή τους σε μία έκθεση όπου θα διαφημίσουν τα προϊόντα τους και θα αυξήσουν τις πωλήσεις τους και αφ’ εταίρου στην στήριξη περαιτέρω των εκδηλώσεων της περιφέρειας.
Από τη δική σας πλευρά θα επιθυμούσαμε την ενημέρωση στα μέλη του επιμελητηρίου σας, με οποιοδήποτε τρόπο εσείς επιθυμείτε, για πιθανή συμμετοχή τους. Κατόπιν συζητήσεως από κοινού μπορούμε να επιλέξουμε και τους τομείς επαγγελμάτων που ενδεχομένως έχουν άμεση σχέση με την συγκεκριμένη έκθεση.
Είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε πρόταση, συζήτηση και γενικά ιδέα που μπορεί να εξυπηρετήσει σκοπούς και στόχους της έκθεσης Γάμος – Βάπτισης & Σπίτι από την αρχή, αλλά και το επιμελητήριο Ξάνθης για την ανάπτυξη της περιφερείας μας. 
 
 
www.ekthesigamou.gr
Με εκτίμηση
 
ΗΛΙΑΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠ/ΣΕΩΝ-ΚΑΡΙΕΡΑΣ
ΟΙΚ. ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ
ΔΙΟΡΓ. ΕΚΘΕΣΕΩΝ-ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6948237127
2510224557