ΣΕΡΡΕΑΛΙΣΤΑΣ – ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012

       Οι Σερρεαλίστας ζωντανεύουμε ένα κομμάτι του στρατοπέδου Παπαλουκά και το προσφέρουμε για χρήση στους Σερραίους πολίτες.
        
       Tην Κυριακή 24/6 οι εξωραΐσαμε το μεγάλο γήπεδο μπάσκετ στο βάθος του στρατοπέδου Παπαλουκά (διαγραμμίσεις, βάψιμο μπασκέτων, ξεχορτάριασμα).

       Σήμερα, Τετάρτη 27/6 και ώρα 8:00 μ.μ. σας προσκαλούμε στο παραπάνω γήπεδο, όπου θα διεξαχθεί  φιλικός αγώνας ανάμεσα στην ομάδα των Πελαργών και την ομάδα της Αστυνομικής Δ/νσης Σερρών. Θα υπάρχει μουσική με dj, καθώς κι αναψυκτικά και παγωτά. Μετά το τέλος του αγώνα θα επισκεφθεί το χώρο η καθιερωμένη Ποδηλατάδα της Τετάρτης.

       Ένας από τους  σκοπούς της εκδήλωσης είναι και η έμπρακτη υποστήριξή μας σε ανθρώπους –που στις δύσκολες αυτές μέρες- την έχουν άμεση ανάγκη.    Μερικοί  τρόφιμοι των φυλακών Νιγρίτας είτε λόγω απορίας, είτε λόγω ανυπαρξίας οικογενειακής υποστήριξης στερούνται βασικά είδη πρώτης ανάγκης, όπως σαπούνι, απορρυπαντικό, ακόμη και ρούχα.  
    Έτσι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μπορείτε να προσφέρετε τα παρακάτω είδη:
Είδη ατομικής υγιεινής: σαπούνια -σαμπουάν, οδοντόκρεμες – οδοντόβουρτσες,
αφροί ξυρίσματος – ξυραφάκια.
Είδη καθαριότητας: απορρυπαντικά ρούχων και πιάτων, καθαριστικά χώρου.
Αθλητικά είδη: μπάλες μπάσκετ – ποδοσφαίρου, φόρμες, σορτσάκια κ.α.

Οι Σερρεαλίστας δίνουν πνοή σε ένα νέο κομμάτι της πόλη μας.
Οι Σερραίοι συμβάλουν στην αξιοπρεπή διαβίωση συναθρώπων μας στις φυλακές Νιγρίτας.

Σας περιμένουμε!

Η ομάδα των Serrealistas είναι μια εθελοντική κίνηση Σερραίων πολιτών με σκοπό την έμπρακτη συνεισφορά στην αισθητική, πολιτιστική αναβάθμιση της πόλης μας καθώς και την προσφορά βοήθειας σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
http://www.serrealistas.gr
http://www.facebook.com/serrealistas