ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΡΙ-ΚΡΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ – ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ: «ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ»

                               
ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΡΙ-ΚΡΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ
  ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ: «ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ»

Στα εγκαίνια της νέας μονάδας της γαλακτοβιομηχανίας  ΚΡΙ-ΚΡΙ παραβρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου 2014 ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών κ. Χρήστος Μέγκλας. Οκτώ μήνες μετά την καταστροφή του εργοστασίου της ΚΡΙ-ΚΡΙ από πυρκαγιά, η Σερραϊκή εταιρία εγκαινίασε τη νέα μονάδα της ολοκληρώνοντας μια επένδυση  20 εκατομμυρίων Ευρώ. Η παραγωγική δυναμικότητα του νέου εργοστασίου είναι διπλάσια σε σχέση με την προηγούμενη δυναμικότητα που είχε η εταιρία.
Στις δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών κ. Χρήστος Μέγκλας τόνισε:  «Οφείλουμε όλοι να δώσουμε  συγχαρητήρια στη γαλακτοβιομηχανία ΚΡΙ-ΚΡΙ που μέσα σε διάστημα  8 μηνών κατάφερε να δημιουργήσει αυτήν τη σύγχρονη μονάδα, μια επένδυση 20 εκατομμυρίων ευρώ. Όταν πολλοί έκλαιγαν για τη ζημιά εμείς βλέποντας τα νούμερα αυτής της εταιρίας, το 2003 με τζίρο 18 εκατομμυρίων  είχε μεικτά κέρδη 8 εκατομμύρια, και το 2013 με τζίρο 68 εκατομμυρίων είχε μεικτά κέρδη 22 εκατομμύρια ευρώ, πιστεύαμε στην επιχείρηση. Σίγουρα στεναχωρηθήκαμε αλλά δηλώναμε και ήμασταν σίγουροι ότι θα ανακάμψει άμεσα.
 Αν και το πρώτο μισό του 2014 ήταν δύσκολο για τη Σερραϊκή γαλακτοβιομηχανία, κάτι που αποτυπώθηκε στις πωλήσεις γαλακτοκομικών  που μειώθηκαν στο εξάμηνο κατά 11,3%  αντίστοιχα σε σχέση με το πρώτο εξάμηνο του 2013,  η δυναμική της εταιρίας είναι τόσο μεγάλη που θα το καλύψει. Εμείς κι όλος ο Νομός Σερρών είμαστε υπερήφανοι που έχουμε μια εξαγωγική εταιρία που καινοτομεί. Ευχόμαστε να δημιουργηθούν κι άλλες εταιρίες που θα δίνουν υπεραξία στο πρωτογενές υλικό του Νομού μας και θα το κάνουν γνωστό την παγκόσμια αγορά».