Στην 77η Δ.Ε.Θ και στο Σερραϊκό περίπτερο «12» ο Πάνος Καμμένος

Ο πρόεδρος των «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» κ. Πάνος Καμμένος βρέθηκε την Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης συνοδευόμενος από βουλευτές του Κινήματος και στο περιθώριο των επισκέψεων του στα περίπτερα, έδωσε το παρών και στο Σερραϊκό περίπτερο «12» του Επιμελητηρίου Σερρών. Εκεί τον υποδέχθηκε ο Α΄ Αντιπρόεδρος, κ. Δημήτρης Γιαννάκης, ο οποίος και τον ξενάγησε στα εκθετήρια που υπάρχουν.

Ο κ. Καμμένος που είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με όλους τους εκθέτες και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, γεύτηκε τοπικά εδέσματα και γενικότερα έμεινε εντυπωσιασμένος από τη μαζική προσπάθεια των Σερραίων επιχειρηματιών να αναπτύξουν την εξωστρέφεια του Νομού, μέσω της προβολής των προϊόντων τους.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «Η αρτιότητα οργάνωσης του Σερραϊκού περιπτέρου δίνει ζωή στη Δ.Ε.Θ και έστειλε μήνυμα πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα κάνουν τα πάντα μαζί με τους εργαζόμενους και τις διοικήσεις, μαζί με τους Θεσσαλονικιούς, μαζί με τους Βορειοελλαδίτες, μαζί με τους Μακεδόνες ώστε να ξαναζωντανέψει η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, να γίνει το κεντρικό γεγονός της χρονιάς. Η καρδιά της Ελλάδος να ξαναχτυπήσει στη Θεσσαλονίκη για λόγους εθνικούς, για λόγους οικονομικούς αλλά και για λόγους πολιτιστικούς».