ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ

Η νέα Διοίκηση της Κ.Ε.Ε.Ε.

    Στις αρχαιρεσίες της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος για την ανάδειξη νέου Προέδρου και νέας Διοικητικής Επιτροπής της Ένωσης, που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 31 Μαρτίου  2012 στην Αθήνα, συμμετείχαν ο Πρόεδρος, κ. Χρήστος Μέγκλας και ο Β΄Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, κ. Ναούμ Μιντιούρης.
    Στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης της Κ.Ε.Ε.Ε. και των αρχαιρεσιών που διεξήχθησαν ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών συναντήθηκαν και συζήτησαν τα θέματα που απασχολούν τον επιχειρηματικό κόσμο ( οικονομική κρίση, ύφεση, ρευστότητα), καθώς και τις προοπτικές  του επιμελητηριακού θεσμού,  τόσο με τον απερχόμενο Πρόεδρο της Κ.Ε.Ε.Ε., κο Γεώργιο Κασιμάτη, όσο και με το νεοεκλεγέντα Πρόεδρο, Κο Κωνσταντίνο Μίχαλο. Επίσης, συναντήθηκαν και αντάλλαξαν τους προβληματισμούς τους και τους τρόπους αντιμετώπισης εκ μέρους της επιχειρηματικής – επιμελητηριακής κοινότητας της υφιστάμενης οικονομικής κατάστασης με στόχο την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και της οικονομίας.

Σημειώνεται ότι  νέος Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος εξελέγη ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ, κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος συγκεντρώνοντας 63 ψήφους έναντι 50 ψήφων του συνυποψηφίου του Παύλου Ραβάνη, Προέδρου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Ως μέλη της Δ.Ε. εξελέγησαν οι:
Ιορδάνης Τσώτσος (Επιμελητήριο Πέλλας),  Ηλίας Χατζηχριστοδούλου (Επιμελητήριο Πιερίας), Παναγιώτης Αγνιάδης (Επιμελητήριο Βοιωτίας), Άγγελος Τσατσούλης (Επιμελητήριο Καβάλας), Γεώργιος Χονδρογιάννης (Επιμελητήριο Κέρκυρας), Παναγιώτης Παπαδόπουλος (Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης), Μιχάλης Ζορπίδης (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης), Παύλος Τονικίδης, (Επιμελητήριο Κιλκίς).

Συγχαρητήρια επιστολή και καλή επιτυχία στο έργο τους έστειλε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών στο νέο Πρόεδρο της Κ.Ε.Ε.Ε. και στα μέλη της Δ.Ε. , στην οποία η εκπροσώπηση των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είναι μεγάλη.