ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΚΑ ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΛΑ – ΤΣΑΡΟΥΧΑ. Την ίδια ημέρα της ανακοίνωσης της τοποθέτησης της Σερραίας Βουλευτή και πρ. Αντιπροέδρου της Βουλής, ο Πρόεδρος του Επιμελητήρίου Σερρών της εξέφρασε θερμά συγχαρητήρια εκ μέρους τη Διοίκησης και του ίδιου προσωπικά.

Σέρρες 27/01/2015

 ΑΡ. ΠΡΩΤ. 553

ΠΡΟΣ: Την Υφυπουργό   Μακεδονίας Θράκης  Κα Μαρία Κόλλια Τσαρουχά                       
ΘΕΜΑ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ  Κα ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΛΙΑ ΤΣΑΡΟΥΧΑ
Αξιότιμη Κυρία Υφυπουργέ,
      Εκ μέρους της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Σερρών και εμού προσωπικά  παρακαλώ δεχτείτε τα πιο θερμά και ειλικρινή μας συγχαρητήρια για την τοποθέτησή σας στο Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και ειδικότερα για την ανάληψη των καθηκόντων τής Υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης. Σας ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο σας για το καλό της πατρίδας, της Βόρειας Ελλάδας και της περιοχής μας.
    Για εμάς τους Σερραίους είναι πολύ σημαντικό ότι μία εκλεγμένη εκπρόσωπός μας συμμετέχει στη νέα Κυβέρνηση • το γεγονός αυτό δημιουργεί ικανοποίηση και προσδοκίες. Ως άριστη γνώστης των αναπτυξιακών πλεονεκτημάτων και των ειδικών προβλημάτων του Νομού μας πιστεύουμε ότι από τη θέση της Υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης θα κάνετε ό,τι είναι δυνατόν προς την κατεύθυνση της ανάπτυξής του.
    Ως Επιμελητήριο Σερρών προσβλέπουμε στην ακόμα στενότερη συνεργασία που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια.  Θεωρώντας σας σύμμαχό μας στην προσπάθεια για την επίλυση σημαντικών προβλημάτων της περιοχής μας, θα αποστέλλουμε στο Υπουργείο σας ζητήματα και προτάσεις που κατά καιρούς έχουμε αναδείξει και που με ικανοποίηση είδαμε να τίθενται στο επίκεντρο των προεκλογικών συζητήσεων μεταξύ των υποψηφίων στην Περιφερειακή μας Ενότητα. Σας διαβεβαιώνουμε ότι στο πλαίσιο του  θεσμοθετημένου ρόλου μας ως Συμβούλου της Πολιτείας και ως επίσημου εκπροσώπου του συνόλου της επιχειρηματικής κοινότητας θα είμαστε αρωγοί σας σε αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και πολιτικές με στόχο την πρόοδο και την ευημερία.                                                
                                                                            Με εκτίμηση,
                                                                            Ο Πρόεδρος
                                                                        Χρήστος Μέγκλας