ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΚΟ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΚΟ ΧΡΗΣΤΟ ΜΕΓΚΛΑ

ΣΕΡΡΕΣ 26.01.2015

ΑΡ. ΠΡΩΤ. 516

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ  

ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.

Κο ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

 

 ΘΕΜΑ: «ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α»
    
Αξιότιμε Κύριε Πρωθυπουργέ,

            Παρακαλώ δεχτείτε εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και εμού προσωπικά συγχαρητήρια για την νίκη του κόμματός σας στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο Κυβερνητικό σας έργο για την έξοδο της χώρας μας από την κρίση και για την ανάπτυξη που της αξίζει.

   Ως Επιμελητήριο Σερρών σας είχαμε προσκαλέσει προεκλογικά να επισκεφτείτε το Νομό Σερρών, ο οποίος – σημειωτέον- κατατάσσεται στην προτελευταία θέση ως προς το κατά κεφαλήν ΑΕΠ μεταξύ των Νομών της χώρας , προκειμένου να σας εκθέσουμε τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε εδώ,  στην ακριτική διασυνοριακή περιοχή. Ευελπιστούμε ότι η ανοιχτή πρόσκλησή μας θα γίνει αποδεχτή από μέρους σας, ώστε να έχουμε τη χαρά και την τιμή να σας υποδεχτούμε ως Πρωθυπουργό της χώρας, και να σας παρουσιάσουμε αναλυτικά τις προτάσεις και τις ιδέες μας.
 
    Είμαστε στη διάθεσή σας και επιτελώντας το θεσμικό μας ρόλο ως εκπρόσωποι του συνόλου της επιχειρηματικής κοινότητας στο Νομό μας,  να είστε σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε να υποβάλλουμε προτάσεις για την επίλυση των πολλών ζητημάτων που απασχολούν το επιχειρηματικό γίγνεσθαι.
   
    
                                                                                   
                                                                                   Με τιμή
                                                                               Ο Πρόεδρος

                                                                            Χρήστος Μέγκλας