ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ “ΕΝΑ CHANNEL” ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ SER-EXPO 2015 – ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΧΡ.ΜΕΓΚΛΑ

Καβάλα 05.10.15

Αγαπητέ κ. Μέγκλα…

Θα ήθελα να σας συγχαρώ, για την άρτια οργάνωση της 1ηςSEREXPO 2015. Το «επιχειρείν» στο Ν.Σερρών, θεωρώ ότι βρήκε ένα σημαντικό εργαλείο για την προώθηση και προβολή του, χάρη στην δική σας έμπνευση, τις καινοτόμες ιδέες σας και την ικανότητά σας να τις υλοποιείτε. Σε «πείσμα» των καιρών, διοργανώσατε μια εξαιρετική έκθεση, με άκρως ενδιαφέροντα forum, παράλληλες δράσεις και συναυλίες, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε επισκέπτες και επιχειρηματίες.

Προσωπικά, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την φιλοξενία του ENACHANNEL στο περίπτερο των ΜΜΕ και να σας ενημερώσω ότι, το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του σταθμού μας κάλυψε επί τρεις ημέρες την SEREXPO με 6 ζωντανές συνδέσεις, δύο τηλεοπτικές παραγωγές-εκπομπές και πολλά ρεπορτάζ, προβάλλοντας σε όλη την Αν. Μακεδονία και Θράκη το μεγάλο επιχειρηματικό γεγονός των Σερρών. Το τηλεοπτικό υλικό είναι στη διάθεση σας και θα είναι χαρά μας να σας φιλοξενήσουμε στα στούντιο του ENACHANNEL για μια συνέντευξη απολογισμό της SEREXPO, αλλά και γενικότερα να προβάλουμε και προωθήσουμε, τις δράσεις και τους στόχους του Επιμελητηρίου Σερρών.

Η συνεργάτιδα μας στις Σέρρες Φανή Ασπογαλή,θα βρίσκεται σε διαρκή επαφή με εσάς και τους συνεργάτες σας, για την προώθηση και προβολή των δράσεων σας.

 

Με εκτίμηση

Για το ΕΝΑ CHANNEL

Λευτέρης Κουκουτίνης