Συμμετοχή του Ν. Σερρών στη Δ.Ε.Θ. 2012 Προσκόμιση Δήλωσης Συμμετοχής έως 3 Αυγούστου 2012 στο Επιμελητήριο.

Συμμετοχή του Ν. Σερρών στη Δ.Ε.Θ. 2012
 Προσκόμιση Δήλωσης Συμμετοχής έως 3 Αυγούστου 2012 στο Επιμελητήριο.

Το Επιμελητήριο Σερρών προετοιμάζει την επιχειρηματική παρουσία του Νομού Σερρών στην 77Η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (8-16 Σεπτεμβρίου 2012).Στην καρδιά της Βορείου Ελλάδος, στο μεγαλύτερο οικονομικό γεγονός της χώρας, στην 77η Δ.Ε.Θ. 2012, επιδιώκεται ο Νομός μας να δώσει δυναμικό «παρών», στο κεντρικό περίπτερο 12 της Δ.Ε.Θ., το οποίο το Επιμελητήριο εξασφάλισε αποκλειστικά για την προβολή του Ν. Σερρών.

Στόχος μας είναι στο περίπτερό μας οι επισκέπτες να βρίσκουν ό,τι παράγει ο ευλογημένος σερραϊκός κάμπος, ό,τι κατασκευάζει και παρασκευάζει το μεράκι,  η τέχνη αλλά και η χρήση της υψηλής τεχνολογίας της σερραϊκής μεταποίησης, σε συνδυασμό με την ανάδειξη και προβολή του πλούσιου τουριστικού προϊόντος των Σερρών (αρχαιολογικό, ιστορικό, εκκλησιαστικό, φυσικό, οικολογικό κλπ).

Η ανάπτυξη του τόπου μας, ιδιαίτερα στην παρούσα οικονομική συγκυρία, στη σημερινή δύσκολη εποχή, περνά μέσα από την προβολή και εξωστρέφεια των προϊόντων, εμπορευμάτων και υπηρεσιών των επιχειρήσεων της περιφέρειας.     Καλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου Σερρών να δηλώσουν συμμετοχή στο σερραϊκό περίπτερο 12 στην 77η Δ.Ε.Θ. 2012, έως την Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012, συμπληρώνοντας και υπογράφοντας τη Δήλωση Συμμετοχής μεταξύ της επιχείρησης και της Δ.Ε.Θ., και προσκομίζοντάς την σε πρωτότυπη μορφή στο Επιμελητήριο, όπου μπορούν επίσης να προσέλθουν για να την συμπληρώσουν. Πληροφορίες: Ι. Κίρπιτσας, Γενικός Γραμματέας Επιμελητηρίου, κιν: 6945800661 ή  Επιμελητήριο Σερρών, κο Στέργιο Σίκαλο, τηλ: 2321099710.

Κόστος Ενοικίασης Χώρου:
Το Επιμελητήριο έχει εξασφαλίσει έκπτωση 45% από τις αρχικές τιμές της Δ.Ε.Θ. και συγκεκριμένα:
•    Stand Τύπος 1/ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ:  60 €/τ.μ. +Φ.Π.Α., Διατίθεται χώρος σε ίχνος εδάφους συμπεριλαμβανομένης της γενικής καθαριότητας.
•    Stand Τύπος 2/ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: 80 €/τ.μ. +Φ.Π.Α., Περιλαμβάνει: διαχωριστικά, μετόπη με την επιγραφή του εκθέτη, αριθμό του stand, μοκέτα, 1 γραφείο, 1 τραπεζάκι, 3 καρέκλες, γενική καθαριότητα και ανά 16 τ.μ. μια πρίζα, δέκα ηλεκτρικά σποτ, κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος.
Ελάχιστος χώρος ενοικίασης: 6 τ.μ.
Αναλαμβάνονται από το Επιμελητήριο:  Δικαιώματα εγγραφής και επιπλέον κόστη προβολής και παράλληλες εκδηλώσεις.

Σχετικά Αρχεία: