ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ-ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ 81η ΔΕΘ

Το Επιμελητήριο Σερρών στο πλαίσιο των συνεχών πρωτοβουλιών του για την προώθηση και την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των Επιχειρήσεων –Μελών του, θα συμμετάσχει με το Περίπτερο 12 στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2016. 

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης έχει καταξιωθεί αλλά ειδικά φέτος η 81η έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, γιατί 1) συμπίπτει με την επέτειο των 90ών γενεθλίων της και 2) γιατί ,έπειτα από 4 χρόνια, επανέρχεται ο θεσμός της Τιμώμενης Χώρας, ρόλο που θα υποστηρίξει φέτος και μάλιστα δυναμικά η Ρωσία. Η Έκθεση θα πλαισιωθεί από πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων. 

Πιστεύοντας ότι η Έκθεση μπορεί να αποτελέσει μια σημαντική προσπάθεια τόνωσης της τοπικής επιχειρηματικότητας, η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Σερρών παρακαλεί τις επιχειρήσεις που θέλουν να συμμετάσχουν στην 81η ΔΕΘ και στο Περίπτερο του Επιμελητηρίου Σερρών να εκδηλώσουν ενδιαφέρον επικοινωνώντας στο τηλέφωνο: 2321099744