ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ PHILOXENIA 2012

    Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA στη Θεσσαλονίκη από 22 έως 25/11/2012, όπου συμμετείχε και το Επιμελητήριο των Σερρών.
    Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης η προσέλευση των επισκεπτών κρίνεται ικανοποιητική παρά την οικονομική κρίση που βιώνουμε.

    Το ΕΒΕΣ σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Σερρών προέβαλε τα τουριστικά αξιοθέατα, αλλά και επιχειρήσεις αντίστοιχου ενδιαφέροντος του Νομού,  σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο (περίπτερο) ευελπιστώντας στην αύξηση της επισκεψιμότητας αλλά και στην καλύτερη προβολή του τόπου μας.
   Για το λόγο αυτό διανεμήθηκαν ειδικά έντυπα και χάρτες προς ενημέρωση των ενδιαφερομένων. Αναλυτικά με φωτογραφίες παρουσιάστηκε ο φυσικός πλούτος του τόπου μας.
    Αναλυτικά με φωτογραφίες παρουσιάστηκε ο φυσικός πλούτος, οι τουριστικοί προορισμοί τoυ Νομού Σερρών, καθώς και χρήσιμα ιστορικά στοιχεία για τον επισκέπτη.

    Το λογότυπο που προβλήθηκε ως slogan ήταν:  «Σέρρες: η ομορφιά είναι στη φύση μας….»

    Παρόντες από τη διοίκηση του ΕΒΕΣ στο σερραϊκό περίπτερο ήταν ο Α΄ Αντιπρόεδρος, κ. Δημήτρης Γιαννάκης, ο Πρόεδρος Ξενοδόχων, κ. Γιώργος Νυχτοπάτης και ο Γενικός Γραμματέας, κ. Γιάννης Κίρπιτσας.
    Την Έκθεση επισκέφτηκε και ο Πρόεδρος του ΕΒΕΣ, κ. Χρήστος Μέγκλας έχοντας σειρά επαφών με τον Πρόεδρο της HELEXPO, κ. Μαυρίδη, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας, αλλά και με διάφορους φορείς και εκθέτες.
    Παράλληλα ο Πρόεδρος του ΕΒΕΣ, κ. Χρήστος Μέγκλας συναντήθηκε και με τον αναπληρωτή περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας,  κ. Διονύση Ψωμιάδη. Οι δυο τους συζήτησαν για την τουριστική προβολή και ανάδειξη της εν λόγω Περιφέρειας.