ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΕΒΕΑ

Στη συνάντηση των Προέδρων των Επιμελητηρίων στην Αθήνα για το φορολογικό και το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον συμμετείχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών

    Στη συνάντηση μεταξύ των Προέδρων των Επιμελητηρίων της χώρας, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 24.01.2014 στην αίθουσα «ΕΡΜΗΣ» του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών,  συμμετείχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, κ. Χρήστος Μέγκλας.
    Οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων προσκεκλημένοι του κ. Κωνσταντίνου Μίχαλου, Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, συναντήθηκαν και συζήτησαν το θέμα: « Θέσεις και προτάσεις σχετικά με το δυσμενές οικονομικό, φορολογικό και εργασιακό καθεστώς και τη βιωσιμότητα των Επιμελητηρίων».
    Παρουσία του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κ. Νότη Μηταράκη και του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου του ίδιου Υπουργείου, κ. Στέφανου Κομνηνού, έγινε διεξοδική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων επί του θέματος και εκδόθηκαν τρία (3) Ψηφίσματα: για το Φορολογικό, για το Ασφαλιστικό και τον επιμελητηριακό θεσμό.