Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Ραβάνη.

Την Πέμπτη 8/3/2012 ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Ραβάνης Παύλος και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς, κ. Τονικίδης Παύλος επισκέφτηκαν τα γραφεία του Επιμελητηρίου Σερρών και συναντήθηκαν με τους δύο Αντιπροέδρους της Διοικητικής Επιτροπής κ. Γιαννάκη Δημήτριο και κ. Μιντιούρη Μάκη.

Στην ολιγόωρη συνάντησή τους ο κ. Ραβάνης έκανε γνωστή την υποψηφιότητά του για την θέση του Προέδρου στις επικείμενες εκλογές της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, ενώ ο κ. Τονικίδης από την μεριά του δήλωσε ότι θα λάβει μέρος στις εκλογές ως υποψήφιο μέλος.

Χαρακτηριστικά δήλωσαν, ότι στα πλαίσια της περιοδείας που πραγματοποιούν πανελλαδικά ενόψει των εκλογών, τους δίνεται η δυνατότητα να αφουγκραστούν τα προβλήματα των κατά τόπους επιχειρηματιών  και να τα εκπροσωπήσουν καλύτερα στον κεντρικό φορέα. Από την μεριά του ο κ. Γιαννάκης παρέθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Σερραίοι επαγγελματίες, τα οποία διογκώνονται εν μέσω οικονομικής κρίσης και τόνισε την ανάγκη για  άμεση και αμφίδρομη συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων. Θετική και αισιόδοξη ήταν η δήλωση του κ. Ραβάνη ότι θα σταθεί στο πλευρό των επιχειρηματιών  και θα εκπροσωπήσει τα συμφέροντά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.