ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Στο πλαίσιο της δράσης του Επιμελητηρίου για την διοργάνωση Εκθέσεων και ύστερα από πρωτοβουλία των μελών της Διοικούσας Επιτροπής και της ανοιχτής ομάδας εργασίας «Διοργάνωση σεμιναρίων ανά κλάδο- Εκθέσεις- Προώθηση Σερραϊκών προϊόντων», πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το βράδυ της Τετάρτης  9/5/2012 συνάντηση των μελών του Επιμελητηρίου που συμμετείχαν ή επιθυμούν να συμμετέχουν σε Εκθέσεις με σκοπό την προώθηση των προϊόντων τους.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών κ. Χρήστος Μέγκλας, αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, τόνισε ότι αποτελεί ανάγκη να ενισχυθεί η εξωστρέφεια και η ανταγωνιστικότητα της τοπικής οικονομίας μέσω του ανοίγματος και της στροφής των σερραϊκών επιχειρήσεων στην εγχώρια αλλά και την ξένη αγορά. Επίσης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην δημιουργία τοπικού εκθετηρίου για τα σερραϊκά προϊόντα.
Στην εφ’ όλης της ύλης συζήτηση που πραγματοποιήθηκε, εκφράστηκε από όλους τους παρευρισκομένους η επιθυμία να συμμετέχουν σε εκθέσεις υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου, ως μία διέξοδος από την οικονομική κρίση που φαίνεται να πλήττει τις σερραϊκές επιχειρήσεις. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα οφέλη από την συμμετοχή σε διάφορες εκθέσεις και στη σχέση κόστους-οφέλους.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής διαβεβαίωσαν του Σερραίους επιχειρηματίες ότι θα σταθούν στο πλευρό τους και θα είναι στην διάθεσή τους για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την συμμετοχή σε Εκθέσεις και το κόστος συμμετοχής. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Επιμελητήριο κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες ή να επικοινωνούν με τον Υπεύθυνο της ανοιχτής ομάδας εργασίας κο. Καράμπελα Κωνσταντίνο (τηλ. επικοινωνίας: 6936131400).