ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΕΡΡΩΝ & ΝΙΓΡΙΤΗΣ, κ.κ. ΘΕΟΛΟΓΟ

Τον Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης Θεολόγο επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης 21 Οκτωβρίου 2021 ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αθανάσιος Μαλλιαράς.
Ο Σεβασμιότατος υποδέχτηκε με θέρμη τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου στο Επισκοπικό Μέγαρο και του ευχήθηκε δύναμη στα νέα του καθήκοντα. Επισήμανε πως η θέση που έχει αναλάβει είναι καίρια και τόνισε την υποστήριξη που η ιερά Μητρόπολη και ο ίδιος προσωπικά θα παρέχουν σε ό, τι χρειαστεί. Έκανε δε ιδιαίτερη αναφορά στην καλή συνεργασία που υπήρξε και τα προηγούμενα χρόνια με τη διοίκηση του αείμνηστου Χρήστου Μέγκλα και την παρακαταθήκη που αφήνει.
Ο κ. Θεολόγος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη στήριξης της σερραϊκής αγοράς ,τονίζοντας πως αυτό ήταν από τα κύρια μελήματά του απ’ όταν ανέλαβε τα ηνία της Μητρόπολης. Γι’ αυτό και όπως είπε ο ρόλος τους Επιμελητηρίου είναι ιδιαίτερα σημαντικός. «Πιστεύω σ’ εσάς , είστε ένας νέος άνθρωπος που θεωρώ πως έχει όραμα να προσφέρει στον τόπο, γι’ αυτό και θα είμαι δίπλα σας πάντα. Όλοι μαζί με συνεργασία και αλληλοκατανόηση μπορούμε να βοηθήσουμε τον τόπο μας να αναπτυχθεί. Προσωπικά πιστεύω στις δυνατότητες αυτού του τόπου αλλά κυρίως πιστεύω στους ανθρώπους του» δήλωσε ο Μητροπολίτης.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη που αποδέχτηκε την πρόσκληση για συνάντηση και τόνισε επίσης πως το Επιμελητήριο θα συνεχίσει να είναι ανοιχτό στη συνεργασία με την Μητρόπολη. Επισήμανε πως η στήριξη του σερραϊκού επιχειρείν θα συνεχιστεί εμπράκτως μέσα από προσπάθεια και δράσεις του Επιμελητηρίου και συμφώνησε πως η συνεργασία και η συνέργια όλων των φορέων θα συμβάλλουν προς αυτή την κατεύθυνση.
Επιπλέον, οι δύο πλευρές συζήτησαν για το θέμα της πανδημίας και την ανάγκη να ενισχυθούν οι εμβολιασμοί στον νομό μας. Όπως τόνισαν θα πρέπει να μπει ένας φραγμός σ΄ αυτή την επώδυνη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και ο κόσμος να πειστεί χωρίς απειλές και εξαναγκασμούς αλλά με επιστημονικά ιατρικά δεδομένα για την ανάγκη να εμβολιαστεί.