ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ – Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ηράκλειας Γιώργο Κουτσάκη πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης 7 Οκτωβρίου ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αθανάσιος Μαλλιαράς, σε συνέχεια των επαφών που έχει ξεκινήσει με τους θεσμικούς φορείς του νομού.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα με τους δύο άντρες να ανταλλάσσουν απόψεις για θέματα που αφορούν κυρίως σε αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που θα δώσουν ώθηση στον νομό μας, με αιχμή του δόρατος τον τουρισμό.
Ο δήμαρχος ενημέρωσε τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου για τον σχεδιασμό που έχει ο δήμος όσον αφορά στην τουριστική προβολή της περιοχής, με βασικό σημείο αναφοράς το λιμανάκι του Λιθοτόπου και στόχο την προσέλκυση ακόμη περισσότερων επισκεπτών που θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και άλλα αξιοθέατα της περιοχής.
Ο Αθανάσιος Μαλλιαράς τόνισε πως η ανάδειξη του Νομού Σερρών ως σημαντικού τουριστικού προορισμού αποτελεί βασική πρόταση του Επιμελητηρίου, υποστηρίζοντας θεματικές τουριστικές δραστηριότητες και υποδομές.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στην διάνοιξη του Δρόμου Λιθοτόπου-Ποντοκερασιάς Κιλκίς, που συμπεριλαμβάνεται στις προτάσεις του Επιμελητηρίου και που σύμφωνα με τον δήμαρχο θα ενισχύσει σημαντικά την περιοχή.
Τόσο ο Αθανάσιος Μαλλιαράς όσο και ο Γιώργος Κουτσάκης επισήμαναν πως θα υπάρχει ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των δύο πλευρών, ώστε μέσα από τη συνεργασία να προκύπτουν ωφέλιμα πράγματα για τον τόπο μας.