ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΗ ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΗ SER-EXPO 2016 ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ IMAM BAILDI !

Με τη συναυλία του συγκροτήματος «Imam Baildi» έπεσε αργά το βράδυ της Κυριακής (26/06/2016) η αυλαία της φετινής 2ης Διεθνούς Επιχειρηματικής Έκθεσης Ν.Σερρών (Ser-Expo 2016). 

Η παρέα των Imam λοιπόν ήρθε στις αγαπημένες Σέρρες με παροιμιώδη ενέργεια και φρέσκιες μουσικές ιδέες και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό (επί σκηνής) διασκεδάζοντας και ψυχαγωγώντας τους Σερραίους και τις Σερραίες (κάθε ηλικιακής ομάδας), που βρέθηκαν και την τρίτη ημέρα της Έκθεσης μπροστά από το stage της οδού Μεραρχίας. 

Η συνταγή γνωστή, επιτυχημένη και πάντως αγαπημένη σε όλους: οκτώ μουσικοί επί σκηνής συνδύασαν τη μοναδική ατμόσφαιρα του παλιού με το νέο σε μουσικές παρεμβάσεις που αγαπάμε να χορεύουμε! Ο Ζαμπέτας συνάντησε το hip-hop, το μπουζούκι φλέρτασρε με το electro swing, τα βαλκανικά πνευστά «έκαναν μίξη»  με τις latin ενορχηστρώσεις και η νοσταλγική φωνή της Ρένας Μόρφη εναλλάχθηκε αρμονικά με την εκρηκτική σκηνική παρουσία του MC Yinka. 

Ήταν ένα live ανεβαστικό, χορταστικό και καλοδουλεμένο πρόγραμμα που, το δίχως άλλο, άρεσε σε όλους όσοι βρέθηκαν στην αυλαία της Ser-Expo 2016.  

Από το Γραφείο Τύπου