ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ – ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΣΛΑΡΙΝΟ

Συνεχίζονται οι συναντήσεις του Προέδρου του ΕΒΕΣ με δημάρχους του νομού

 

Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Σερρών με τον Δήμαρχο Βισαλτίας. Ο Αθανάσιος Μαλλιαράς επισκέφτηκε τον Αθανάσιο Μασλαρινό το πρωί της Δευτέρας 4 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο των επαφών που έχει ξεκινήσει με τους θεσμικούς φορείς του νομού.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου τόνισε πως οι συναντήσεις γίνονται, ώστε να τεθούν οι βάσεις για μια συνεχή, αγαστή συνεργασία με όλους τους φορείς , με στόχο την ανάληψη κοινών δράσεων που θα συμβάλλουν στην  εξωστρέφεια και στην ανάπτυξη.

Ο Δήμαρχος Βισαλτίας ευχήθηκε δύναμη και επιτυχία στον κ. Μαλλιαρά στο νέο του ρόλο και  τόνισε επίσης πως η πόρτα του γραφείου του θα είναι πάντα ανοιχτή για συνέργια και συνεργασία. Μάλιστα από πλευράς δήμου Βισαλτίας κατατέθηκε και μία πρώτη πρόταση προς το επιμελητήριο, διά στόματος του Αντιδημάρχου Διοικητικών Γιάννη Αδαμούδη.

Ο κ. Αδαμούδης έκανε γνωστό πως σκέψη της δημοτικής αρχής είναι να υλοποιήσει μια «Ημέρα Καριέρας», κατά τη διάρκεια της οποίας στελέχη εταιριών και επιχειρηματίες θα μπορούν να έρθουν σε επαφή με νέους της περιοχής (μαθητές, σπουδαστές, ανέργους), ώστε αφενός να τους ενημερώσουν για την αγορά εργασίας και αφετέρου να δημιουργήσουν ενδεχομένως και μια δεξαμενή μελλοντικών εργαζομένων στις εταιρίες τους .

Ο κ. Μαλλιαράς βρήκε πολύ ενδιαφέρουσα την ιδέα και τόνισε πως το Επιμελητήριο είναι πρόθυμο να στηρίξει αυτή και άλλες ανάλογες δράσεις , μέσω συγκεκριμένων προτάσεων που θα κατατίθενται .