ΘΕΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ & ΠΝΕΥΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΛΛΙΑΡΑ, ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΕΒΕΣ ΣΕΡΡΩΝ

Στο πλαίσιο σειράς συναντήσεων που ξεκίνησε ο Προεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Αθανάσιος Μαλλιαράς, με τους εκπροσώπους των επαγγελματιών, συναντήθηκε σήμερα, Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021, με τον Πρόεδρο, Σωτήριο Κοτσαμπά, και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Σερρών.
Στόχος της νέας Διοίκησης, όπως τόνισε ο κος Μαλλιαράς, είναι να είναι σε άμεση επαφή με την Ομοσπονδία, τα σωματεία και τους επαγγελματίες, έτσι ώστε να ενημερώνεται το Επιμελητήριο για τα προβλήματα των επαγγελματιών, να καταγράφονται και να αποτελούν τη βάση των προτάσεων και διεκδικήσεων του Επιμελητηριου.
Ο κος Κοτσαμπάς αναφέρθηκε αναλυτικά στα αιτήματα της ΟΕΒΕΣ Σερρών, μεταξύ των οποίων είναι η στήριξη των τοπικών αγορών και των επαγγελματιών, των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων εν μέσω της πανδημίας, η στελέχωση του Τελωνείου του Προμαχώνα, η δημιουργία ειδικού τμήματος ελέγχου και πάταξης παραεμπορίου.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με δέσμευση και από τις δυο πλευρές για συνεργασία και αλληλοϋποστήριξη στις δράσεις τόσο του Επιμελητηρίου όσο και της Ομοσπονδίας και των Σωματείων.