ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΡΓΟΥ EMPLOYOUTH ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/3 & ΩΡΑ 12:00 

Το Επιμελητήριο Σερρών, επιδιώκοντας να ενθαρρύνει τη νεανική επιχειρηματικότητα στην χώρα μας, και ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα, συμμετέχει (ως Επικεφαλής Εταίρος) με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, το Επιμελητήριο Κιλκίς, το Επιμελητήριο Πέλλας, το      St. Kliment Ohridski University – Bitola, Faculty of Information and Communication Technologies – Bitola και το Foundation for Sustainable Economic Development Preda plus στο έργο “CREATING EMPLOYMENT OPPORTUNITIES OF YOUNG GRADUATES IN THE CB AREA – EMPLOYOUTH”.

Στο πλαίσιο του έργου, το Επιμελητήριο Σερρών και οι εταίροι του έργου EMPLOYOUTHσας προσκαλούν στην τελική εκδήλωση του έργου η οποία θα διεξαχθεί την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021 και ώρα 12:00. Λόγω των περιοριστικών μέτρων πρόληψης ενάντια στον covid-19, η συμμετοχή στην εκδήλωση θα γίνει μέσω της πλατφόρμας zoom. Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση πατήστε εδώ.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών (Επικεφαλής Εταίρος) κ. Δημήτριος Γιαννάκης, ο Συντονιστής της Κοινής Γραμματείας του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας ΙΡΑ «Ελλάδα-Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας 2014-2020» Δρ. Σπυρίδων Αρσενίου και  εκπρόσωπος του Υπουργείου Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας (MinistryofLocalSelfGovernment).

Τα θέματα που θα παρουσιασθούν και θα συζητηθούν αφορούν στα αποτελέσματα του έργου ενώ θα συμμετέχουν και ομιλητές οι οποίοι θα αναπτύξουν θεματολογία σχετικά με τις δεξιότητες για την ενίσχυση της νεανικής επιχειρηματικότητας στην διασυνοριακή περιοχή (ομιλητής: κ. Γεώργιος Αραπάκης, Διευθυντής ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.2. Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακής Ενότητας Σερρών) αλλά και τα απαραίτητα βήματα για την ανάπτυξη ενός επιχειρηματικού εγχειρήματος (ομιλητής: κ. Μπάμπης Φιλαδαρλής, MBA, MIEx, DipM. Ειδικός ανάπτυξης εξαγωγών, Διευθύνων Σύμβουλος της Global Greece).

Το έργο «EMPLOYOUTH» συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από εθνικούς πόρους των συμμετεχουσών χωρών, στο πλαίσιο του προγράμματος Interreg IPA CBC CCI 2014 TC 16 I5CB 009, και το οποίο αφορά σε δράσεις ενίσχυσης της νεανικής επιχειρηματικότητας στην διασυνοριακή περιοχή.

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση θα διεξαχθεί στα αγγλικά και δεν έχει κόστος συμμετοχής. Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Επιμελητήριο: Τηλ. 23210 99732 – email: eves@eves.gr  

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση πατήστε εδώ.

Συνημμένα δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης.