Το Επιμελητήριο Σερρών, για πρώτη φορά ύστερα από την εγκατάστασή του στο ιδιόκτητο κτήριο το 1963, προέβη σε επένδυση ακίνητης περιουσίας με την αγορά διαμερίσματος

Πενήντα ένα  (51) χρόνια μετά  την εγκατάσταση του Επιμελητηρίου Σερρών στο ιδιόκτητο τετραώροφο επιμελητηριακό μέγαρο, κτήριο που εγκαινιάστηκε το επί Προεδρίας Γ. Χρηστίδη το 1963 και αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι για την πόλη των Σερρών, η σημερινή Διοίκηση του Επιμελητηρίου Σερρών, ύστερα από την απόφαση του ανώτατου οργάνου διοίκησής του, του Διοικητικού Συμβουλίου, προχωρά σε νέα επένδυση ακίνητης περιουσίας.
    Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014 ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες της αγοράς ενός διαμερίσματος 58 τ.μ., που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης των Σερρών, επί της Οδού Π. Κωστοπούλου 9, σε απόσταση μόλις 120 μ. από το επιμελητηριακό μέγαρο. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Χρήστος Μέγκλας, υπέγραψε τα Συμβόλαια απόκτησης του διαμερίσματος, σφραγίζοντας και με την επένδυση αυτή τη συνετή οικονομική διαχείριση που εφαρμόζεται από τη Διοίκηση τα τελευταία χρόνια.