ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ «2ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ KID CUP» – ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ

Ο Α.Γ.Σ. ΠΡΩΤΕΑΣ ΣΕΡΡΩΝ διοργανώνει το Ανοιχτό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, η κύρια εκδήλωση του οποίου θα πραγματοποιηθεί στην πόλη των Σερρών το Σάββατο 05 Μαρτίου 2016 και φέρει την επωνυμία «2ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ KID CUP».

Το σπουδαίο αυτό αθλητικό γεγονός θα λάβει χώρα στις Σέρρες για 2η συνεχή χρονιά, θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Σερρών (Κλειστό Κοιλάδας Αγ.Αναργύρων) και σε αυτό αναμένεται φέτος να συμμετάσχουν αθλητές από 50 σωματεία από όλη τη χώρα. Τη διοργάνωση του αθλητικού αυτού γεγονότος (και φέτος) έχει αναλάβει ο ΑΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ Σερρών και υποστηρικτής της όλης εκδήλωσης είναι το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ Σερρών. 

Στην περίοδο που διανύουμε, η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Σερρών πιστεύει ότι η έμφαση πρέπει να δίνεται σε εκείνα τα στοιχεία που ενώνουν τους ανθρώπους, όπως πράγματι είναι ο αθλητισμός και παράλληλα αναγνωρίζει ότι αυτή η πολύ σπουδαία αθλητική δραστηριότητα θα αποτελέσει μια σημαντική τόνωση για την αγορά του Νομού Σερρών. 

Βάσει των εκτιμήσεων από τους διοργανωτές, στο «2ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ KID CUP» υπολογίζεται ότι το τριήμερο 04/05/06-03-2016 στις Σέρρες θα βρεθούν περισσότεροι από 800 αθλητές από ολόκληρη την Ελλάδα, χωρίς να περιλαμβάνονται και οι συνοδοί, γονείς, προπονητές και λοιποί άνθρωποι των αποστολών.

Από το Γραφείο Τύπου