ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ 82η ΔΕΘ (9-17/9/2017) ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 12 ΠΟΥ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΘ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ – ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ. ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΙΤΉΣΗ ΣΑΣ ΕΩΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 24/07/2017

ΣΕΡΡΕΣ 12/06/2017
ΠΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ

LOGOTYPODETh2017_F5340.png

Θέμα: Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Σερρών στην 82η Δ.Ε.Θ (9-17/9/2017)- Κεντρικό Περίπτερο 12

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

    Ύστερα από την πολύ επιτυχημένη παρουσία του Επιμελητηρίου Σερρών στην 81Η ΔΕΘ,  το Επιμελητήριο Σερρών συμμετέχει στην επικείμενη 82Η ΔΕΘ (9 έως 17 Σεπτεμβρίου 2017 στη Θεσ/νίκη) για να αναδείξει εκεί την επιχειρηματική, τουριστική, πνευματική και πολιτιστική παρουσία του Ν. Σερρών.
       Στην καρδιά της Βορείου Ελλάδος, για μία ακόμη χρονιά, στο μεγαλύτερο οικονομικό γεγονός της χώρας, στην 82η Δ.Ε.Θ. 2017, επιδιώκουμε ο Νομός μας να δώσει ακόμα πιο δυναμικό «παρών», στο Κεντρικό περίπτερο 12 της Δ.Ε.Θ.,το οποίο εξασφαλίζουμε από τη Διοίκηση της ΔΕΘ τα τελευταία χρόνια αποκλειστικά για τα μέλη του Επιμελητηρίου Σερρών για την καλύτερη δυνατή προβολή των επιχειρήσεών μας.

        Στόχος μας είναι στο περίπτερό μας οι επισκέπτες να βρίσκουν ό,τι παράγει ο ευλογημένος σερραϊκός κάμπος, ό,τι κατασκευάζει και παρασκευάζει το μεράκι,  η τέχνη αλλά και η χρήση της υψηλής τεχνολογίας της σερραϊκής μεταποίησης, ό,τι εμπορεύματα υψηλής ποιότητας επιλέγουν και μεταπωλούν και όλες τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που παρέχουν οι σερραϊκές επιχειρήσεις, σε συνδυασμό με την ανάδειξη και προβολή του πλούσιου τουριστικού προϊόντος των Σερρών (αρχαιολογικό, ιστορικό, εκκλησιαστικό, φυσικό, οικολογικό κλπ).

         Η ανάπτυξη του τόπου μας, ιδιαίτερα στην παρούσα οικονομική συγκυρία, στη σημερινή δύσκολη εποχή, περνά μέσα από την προβολή και εξωστρέφεια των προϊόντων, εμπορευμάτων και υπηρεσιών των επιχειρήσεων της περιφέρειας.

    Σας καλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στο σερραϊκό περίπτερο 12 στην 82η Δ.Ε.Θ. 2017, έως τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017, προκειμένου να εξασφαλίσετε την παρουσία και προβολή της επιχείρησής σας, συμπληρώνοντας και υπογράφοντας τη συνημμένη Δήλωση Συμμετοχής μεταξύ της επιχείρησής σας και της Δ.Ε.Θ.- HELEXPO, προσκομίζοντάς την σε πρωτότυπη μορφή στο Επιμελητήριο (όπου μπορείτε επίσης να προσέλθετε για να σας βοηθήσουμε να την συμπληρώσετε).

Πληροφορίες: τηλ: 2321099723 και στην ιστοσελίδα http://tif.helexpo.gr/

Με τιμή
Ο Πρόεδρος

Χρήστος Μέγκλας