ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΤΙΜΗΣΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΖΙΜΟΥΛΑ, τέως Διευθυντή του ΕΒΕΣ

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΤΙΜΗΣΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΖΙΜΟΥΛΑ
        Σε  κλίμα  συγκίνησης πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 25 Ιουνίου 2014  στην  αίθουσα «Γεώργιος Χρηστίδης» η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Σερρών, λόγω της είδησης του θανάτου του Ιωάννη Τζίμουλα, που διετέλεσε Διευθυντής του Επιμελητηρίου Σερρών από το 1965 έως το 1993, με Προέδρους τους Χρηστίδη, Γούτα, Χορταρά, Χατζηαθανασιάδη, Σκουλίδη, Μαρμαρέλλη και Καφετζόπουλο.
             Ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Μέγκλας ζήτησε από τα μέλη του Δ.Σ να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή,  ενώ ξεκίνησε τη συνεδρίαση κάνοντας μνεία αναφορά στον Ιωάννη Τζίμουλα . «Υπηρέτησε πιστά, με μεγάλο ζήλο τον Επιμελητηριακό θεσμό σε δύσκολους καιρούς. Ο Ιωάννης Τζίμουλας, Πτυχιούχος Νομικής,  αγάπησε το θεσμό του Επιμελητηρίου. Μέσα από αυτήν την αγάπη του γεννήθηκε η επιθυμία να γράψει και να εκδώσει  ένα βιβλίο  το 1995 με τίτλο “Τα Επιμελητήρια – Εμποροβιομηχανικά – Επαγγελματοβιοτεχνικά”» είπε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, κρατώντας στα χέρια του αντίτυπα του βιβλίου, το οποίο αποτελεί μονογραφία για τον Επιμελητηριακό Θεσμό με περιεχόμενο τη Νομολογία, τις οδηγίες της Ε.Ε. και την πρακτική των Επιμελητηρίων. Το βιβλίο επανεκδόθηκε επικαιροποιημένο το 2007, και αξίζει να σημειωθεί ότι το προμηθεύτηκε το σύνολο σχεδόν των Επιμελητηρίων της χώρας.
     Ο Ιωάννης Τζίμουλας είχε βραβευτεί στις 7 Φεβρουαρίου 2004 για την πολυετή προσφορά του στον Επιμελητηριακό θεσμό και τη στήριξη της Επιχειρηματικότητας στο Νομό Σερρών από τον τότε πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών, κ. Αλέξανδρο Χρυσάφη (φωτογραφία).