ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ Κ.ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ Κ.ΜΕΓΚΛΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΤΟΥ ΣΕΡΡΑΪΚΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΣΤΗΝ 78η ΔΕΘ

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, αγαπητέ φίλε Χρήστο,
Σας ευχαριστώ θερμά για την τιμητική πρόσκληση να παραστώ στην τελετή εγκαινίων του περιπτέρου του Επιμελητηρίου Σερρών στην 78η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Αν και θα ήθελα να βρίσκομαι δίπλα σε «αδέρφια» μου Σερραίους, μιας και όπως γνωρίζετε έλκω την καταγωγή μου από την Πεντάπολη Σερρών, δυστυχώς δεν θα μπορέσω να ανταποκριθώ στο κάλεσμά σας, καθώς θα εκπροσωπώ την Ελληνική Κυβέρνηση στο Εξωτερικό.
Σε κάθε περίπτωση, συγχαίρω τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών και φίλο μου, Χρήστο Μέγκλα, για τη δυνατή ελκυστική και ποικίλη παρουσία του Ν. Σερρών στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Χάρη στο αδιάκοπο πείσμα του, προβάλλει τις Σέρρες σε όλη τη Μακεδονία και Θράκη και μέσω της εξωστρέφειας και της αδιαμφισβήτητης ποιότητας των Σερραϊκών προϊόντων, στέλνει σε κάθε γωνία της Μακεδονίας και της Θράκης το μήνυμα της εξόδου από την οικονομική κρίση.
Εύχομαι και φέτος το Σερραϊκό Περίπτερο να αποτελέσει ένα πανόραμα της Σερραϊκής οικονομικής, πολιτιστικής, κοινωνικής και τουριστικής ζωής και να κερδίσει τις εντυπώσεις. Να είναι ένα περίπτερο αντάξιο το Νομού Σερρών, ενός Νομού… για όλους, όπως είναι και το σύνθημα της επιχειρηματικής σας παρουσίας στην 78η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Με φιλικούς – συμπατριωτικούς χαιρετισμούς
Ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης
Θεόδωρος Γ. Καράογλου

Σχετικά Αρχεία: