07-08 Σεπτεμβρίου – Με μεγάλη επιτυχία για το Σερραϊκό Περίπτερο οι δύο πρώτες μέρες της 78ης ΔΕΘ.

        Το Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της 78ης ΔΕΘ, όπου παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών κ. Χρήστος Μέγκλας και ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Γιαννάκης και παρακολούθησαν μεταξύ των εκπροσώπων των παραγωγικών τάξεων την ομιλία του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

 
    Το Σερραϊκό Περίπτερο (νούμερο 12) άνοιξε τις πύλες του για να υποδεχτεί πλήθος επισκεπτών.        

    Την Κυριακή ο Πρόεδρος και ο Α΄Αντιπρόεδρος παρέστησαν στα εγκαίνια του περιπτέρου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, όπως και στα εγκαίνια του περιπτέρου του Δήμου Θεσσαλονίκης. Μεταξύ των επαφών τους στην 78Η ΔΕΘ, οι κύριοι Χ. Μέγκλας και Δ. Γιαννάκης συναντήθηκαν με το Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών Υποδομών και Δικτύων,  κο Στράτο Σιμόπουλο, με τον οποίο συζήτησαν το θέμα των άδικων προστίμων που επέβαλε η ΤΕΟ Α.Ε. σε επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου Σερρών, με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Εμπόρων Ν. Θεσσαλονίκης, κ. Μανδρινό Ιωάννη, τον Εμπορικό Ακόλουθο του γραφείου Εμπορικών και Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλγαρίας κ. Ivan Chakalov και τον Υπεύθυνο Δημοσιότητας και Πληροφόρησης προγραμμάτων ΕΠΑΝΙΙ του ΕΦΕΠΑΕ,  κ. Ιωάννη Τσιτσόπουλο.

    Ο Πρόεδρος, κ. Χρήστος Μέγκλας, παρέστη επίσης στα εγκαίνια του περιπτέρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και καθόλη τη διάρκεια της παραμονής του στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ είχε σειρά επαφών μεταξύ άλλων με τον Υπουργό Μακεδονίας Θράκης, κ. Θεόδωρο Καράογλου, με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κο Απόστολο Τζιτζικώστα, με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, κ. Ανδρέα Γεωργίου – από τον οποίο ζήτησε την αποστολή στατιστικών στοιχείων για το Ν. Σερρών – , με στελέχη της ΔΕΠΑ συζητώντας το θέμα της δημιουργίας της ΕΠΑ για τη διανομή του φυσικού αερίου στο Ν. Σερρών και τους άλλους νομούς της ΠΚΜ – , και βέβαια με πολλούς Προέδρους και μέλη Διοίκησης Επιμελητηρίων από όλη την Ελλάδα.

    Το δυναμικό παρών του Σερραϊκού περιπτέρου στην 78η ΔΕΘ συνεχίζεται μέχρι και τις 15/09/2013, με κορύφωση την Τετάρτη 11/09/2013 στις 19:30, οπότε θα πραγματοποιηθούν  τα εγκαίνια του Περιπτέρου 12, από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κο. Απόστολο Τζιτζικώστα.

 

Επισυνάπτονται φωτογραφίες, το δελτίο τύπου και το πρόγραμμα του Περιπτέρου 12 μαζί με το πρόγραμμα του MAD NORTH STAGE FESTIVAL