Δημιουργία Κέντρου Αναφοράς – Διαδικτυακού Κόμβου για τις Εξαγωγικές Ελληνικές Επιχειρήσεις και τα Προιόντα τους.

Το διαδικτυακό site φιλοξενείται στο All4Greece.com , που αποτελεί ένα πλήρες ελληνικό portal για την δωρεάν ηλεκτρονική προβολή των ελληνικών επιχειρήσεων και των προϊόντων τους στο εξωτερικό και την ηλεκτρονική παροχή υπηρεσιών στους τομείς των Εξαγωγών και των Επενδύσεων στην Ελλάδα.
Πρόκειται ουσιαστικά για μια εθνική προσπάθεια, υπό την αιγίδα του τομέα Βιομηχανικής Διοίκησης και Επιχειρησιακής Έρευνας της σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ, που στόχο έχει την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στις ελληνικές επιχειρήσεις, κύρια στους Μικρομεσαίους Επιχειρηματίες, με σκοπό την παραγωγή ανταγωνιστικών προϊόντων και την αύξηση των πωλήσεών τους. Παράλληλα, μια σημαντική υπηρεσία που προσφέρεται στις καταχωρημένες επιχειρήσεις είναι η ενημέρωσή τους σχετικά με ζήτηση από το εξωτερικό για αγορά προϊόντων του κλάδου τους ή/και ενδιαφέρον για συνεργασία.
Η καταχώρηση των επιχειρήσεων είναι δωρεάν. Για την καταχώρηση της επιχείρησής σας θα πρέπει να αποστείλετε έκφραση ενδιαφέροντος μέσω e-mail στο info@all4greece.com ή στο all4greece.com@gmail.com με επισυναπτόμενα:
1)    κείμενο στα αγγλικά παρουσίασης της επιχείρησης και των προϊόντων της
2)    φωτογραφίες (4 κατά προτίμηση) των προϊόντων που εσείς θέλετε να προβάλετε
3)    στοιχεία επικοινωνίας (site της εταιρείας, τηλέφωνα, e-mail, fax, διεύθυνση)
4)    πιστοποιητικά ποιότητας ή/και βραβεία
5)    εταιρείες/brands που εκπροσωπείτε
Εναλλακτικά, οι επιχειρήσεις μπορούν να καταχωρηθούν από μόνες τους επιλέγοντας My Account και στη συνέχεια create new account όπου θα βάλουν το username και το e-mail στο οποίο θα τους αποσταλεί e-mail για να προχωρήσουν στην καταχώρηση.