ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΔΩΡΙΣΕ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΕΡΡΩΝ

Στην δωρεά εξοπλισμού δασοπυρόσβεσης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Σερρών προχώρησε το Επιμελητήριο Σερρών. Συγκεκριμένα, πρόκειται για 26 σωλήνες δασοπυρόσβεσης που θα βοηθήσουν σημαντικά το έργο των πυροσβεστών κατά την αντιπυρική περίοδο.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου έφτασε το πρωί της Τετάρτης 1η Δεκεμβρίου 2021 στο κτήριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας όπου και συνάντησε τον Διοικητή Σωτήρη Δημητράκη , προκειμένου να του παραδώσει το υλικό . Τον κ. Μαλλιαρά συνόδευαν ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Γιώργος Ταΐρης και ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων Γιώργος Μήχος.

Ο Αθανάσιος Μαλλιαράς τόνισε πως είναι χρέος του Επιμελητηρίου να συνδράμει την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σερρών, καθώς όλοι αντιλαμβάνονται το σημαντικό και συνάμα δύσκολο έργο που επιτελεί, με σημαντικές ελλείψεις σε προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή. «Ως Διοίκηση του Επιμελητήριου Σερρών ακούσαμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πυροσβεστική Υπηρεσία στο Νομό μας και με μεγάλη μας χαρά αποφασίσαμε να συνδράμουμε όσο μπορούμε, ώστε να ενδυναμωθεί περαιτέρω επιχειρησιακά το έργο της, ειδικά μετά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι πυροσβέστες με τις μεγάλες πυρκαγιές του καλοκαιριού. Ανταποκριθήκαμε άμεσα στο αίτημα για υποστήριξη και προχωρούμε στη συγκεκριμένη δωρεά που θα συμβάλλει στην προστασία της ζωής και της περιουσίας όλων των μελών μας αλλά και όλων των συμπολιτών μας. Αποτελεί χρέος μας να βρισκόμαστε μέσα στην κοινωνία και να βοηθούμε όπου και όπως μπορούμε. Θα είμαστε πάντα κοντά στην Υπηρεσία σε οτιδήποτε χρειαστεί», επισήμανε ο κ. Μαλλιαράς.

Από την πλευρά του ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών Σωτήρης Δημητράκης ευχαρίστησε θερμά την διοίκηση του Επιμελητηρίου και τον ίδιο τον

Πρόεδρο, καθώς η ανταπόκριση στο αίτημα στήριξης ήταν άμεση. Τόνισε μάλιστα πως ο συγκεκριμένος εξοπλισμός είναι ιδιαίτερα χρήσιμος για το έργο της δασοπυρόσβεσης και επισήμανε πόσο σημαντική είναι κάθε συνδρομή προς το πυροσβεστικό σώμα με υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Και οι δύο πλευρές τόνισαν πως η αγαστή συνεργασία, που ήδη υπάρχει, θα συνεχιστεί ,προς όφελος όλων των Σερραίων πολιτών.