Αθανάσιος Μαλλιαράς : «Στόχος μας η συνεχής συνεργασία με όλους τους θεσμικούς φορείς»

Αθανάσιος Μαλλιαράς : «Στόχος μας η συνεχής συνεργασία με όλους τους θεσμικούς φορείς»

Κύκλο επαφών με θεσμικούς φορείς του Νομού άρχισε ο νέος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών  Αθανάσιος Μαλλιαράς . Το πρωί της Πέμπτης 30 Σεπτεμβρίου συναντήθηκε αρχικά με τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλο.

Η αποτίμηση του 1ου συνεδρίου Αγροτικής Οικονομίας SERRESAGRIBUSINESS,που διεξήχθη το τριήμερο 24-26 Σεπτεμβρίου, ήταν ένα από τα θέματα της συζήτησης. Τόσο ο Αθ. Μαλλιαράς όσο και ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος επισήμαναν τα θετικά αποτελέσματα που προέκυψαν από τη συνδιοργάνωση του εν λόγω συνεδρίου και συζήτησαν ήδη για το σχεδιασμό του επόμενου, καθώς στόχος τόσο του Επιμελητηρίου όσο και της Περιφερειακής Ενότητας είναι το SERRESAGRIBUSINESSνα καταστεί θεσμός και να διοργανώνεται κάθε φορά και καλύτερο.

Η  διοργάνωση της SEREXPOτέθηκε επίσης στο τραπέζι της συζήτησης, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν πως εάν και εφόσον οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν, η επόμενη SEREXPOθα διοργανωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Σερρών. Ο Αλέξανδρος Χρυσάφης υποδέχτηκε θερμά τον Αθανάσιο Μαλλιαρά και του ευχήθηκε δύναμη στα νέα του καθήκοντα.

Ο Αθανάσιος Μαλλιαράς ευχαρίστησε καταρχάς τον δήμαρχο για τη υποστήριξη που παρείχε ο δήμος Σερρών και η ΔΕΥΑΣ στη διοργάνωση του AGRIBUSINESS . Κατόπιν συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις δύο πλευρές, μεταξύ των οποίων το πρόγραμμα του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου πόλης Σερρών που υλοποιούν από κοινού και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για την πορεία του.

«Στόχος μας είναι το Επιμελητήριο , η Περιφέρεια και οι δήμοι του νομού να  πορεύονται συνεχώς χέρι-χέρι με γνώμονα το καλό του τόπου. Είμαι πάντα ανοιχτός σε προτάσεις και πιστεύω ακράδαντα πως οι καλές συνεργασίες μπορούν να φέρουν θεαματικά αποτελέσματα», δήλωσε ο Αθανάσιος Μαλλιαράς.  

Τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών όσο και ο Δήμαρχος Σερρών δήλωσαν υποστηρικτές και αρωγοί των προσπαθειών του Επιμελητηρίου.

Να τονιστεί πως τις επόμενες ημέρες θα συνεχιστούν οι συναντήσεις του Προέδρου του Επιμελητηρίου με τους δημάρχους των υπολοίπων δήμων του Νομού.