Απόλυτα επιτυχημένο το 4ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η προσέλευση των Σερραίων στο 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Σερραϊκής Γαστρονομίας που διεξήχθη το Σάββατο, 4 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου «ELPIDA RESORT & SPA».

Οι συμμετοχές των Πολιτιστικών Συλλόγων και των Συλλόγων Γυναικών από όλο τον Νομό έφτασαν τις τριάντα πέντε (35) και είχαν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τις γαστρονομικές δημιουργίες τους, σε μεγαλύτερη ποικιλία από κάθε προηγούμενη φορά.

Συμμετείχαν οι Λέσχες Αρχιμαγείρων Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Κύπρου, Πολωνίας και Σερβίας, με εκπροσώπους που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα πλούσια εδέσματα, να αξιολογήσουν τις συνταγές και να διαμορφώσουν την τελική κατάταξη.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις από τους εκπροσώπους φορέων, ενώ το πρόγραμμα περιλάμβανε τραγούδι από τη χορωδία του Συλλόγου «Αρμονία» και χορούς από συγκροτήματα του Νομού.

Παρόντες στην εκδήλωση που παρουσίασε ο – γνωστός από την τηλεόραση – Ευτύχης Μπλέτσας, ήταν μεταξύ άλλων οι Βουλευτές κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης, κυρία Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά, κ. Αναστάσιος Καρυπίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Μωυσιάδης, οι Δήμαρχοι Σερρών και Αμφίπολης κ.κ. Πέτρος Αγγελίδης, Γιώργος Βογιατζής, Περιφερειακοί, Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι των Αρχών.