ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε Ενημερωτική εκδήλωση για το πρόγραμμα «Νέα Καινοτομική Επιχειρηματικότητα»

Το Επιμελητήριο Σερρών, μέλος της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, εταίρου του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα 2007-2013 (ΕΠΑΝ ΙΙ), ΕΦΕΠΑΕ, σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης του ΤΕΙ Σερρών, συνδιοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση για το πρόγραμμα «Νέα Καινοτομική Επιχειρηματικότητα» του ΕΠΑΝ ΙΙ.
 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011, ώρα 20:00, στην αίθουσα «Γεώργιος Χρηστίδης», στον 3ο όροφο του Επιμελητηρίου (Π. Κωστοπούλου 2, Σέρρες.)

Ομιλητές:

  •     Γιάννης Τσιτσόπουλος, Υπεύθυνος Δημοσιότητας Προγραμμάτων ΕΠΑΝ ΙΙ και ειδικά για το Πρόγραμμα «Νέα Καινοτομική Επιχειρηματικότητα», ο οποίος θα αναπτύξει τους όρους, τους στόχους και τα πλεονεκτήματα του Προγράμματος και
  •     Φραγκίδης Γαρύφαλλος, επιστημονικός υπεύθυνος της πράξης "Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας" του Τ.Ε.Ι. Σερρών.
  •     Στόχος του προγράμματος «Νέα Καινοτομική Επιχειρηματικότητα» είναι η ενίσχυση των υπό σύσταση, των νεοσύστατων (επιχειρήσεις που δεν έχουν κλείσει μία (1) πλήρη διαχειριστική χρήση) και των νέων επιχειρήσεων (επιχειρήσεις που έχουν κλείσει από μία (1) έως και πέντε (5) πλήρεις διαχειριστικές χρήσεις) που πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις και οι οποίες ενδιαφέρονται να υποβάλλουν καινοτόμα επενδυτικά σχέδια. Το ποσοστό επιχορήγησης θα ανέρχεται σε 60% σε ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια.


Περισσότερες πληροφορίες: Επιμελητήριο Σερρών, Γραφείο Πληροφόρησης Επενδυτών, κα Θωμαή Μπόζιου, τηλ: 2321099732, boziou@eves.gr, www.serreschamber.gr, από την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ (Μαρίνου Αντύπα 41, Θέρμη Θεσσαλονίκης,  τηλ. 2310-480000, ιnfo@e-kepa.gr, www.e-kepa.gr)ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας στο πλαίσιο του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα (ΕΠΑΝ ΙΙ) και των ΠΕΠ Μακεδονίας – Θράκης, ΠΕΠ Κρήτης και Νήσων Αιγαίου, ΠΕΠ Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Ηπείρου, ΠΕΠ Αττικής.

Σχετικά Αρχεία: