Βράβευση απο το Επιμελητήριο Σερρών των παιδιών των σερραίων-επιχειρηματιών μελών του για την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Σας προσκαλούμε να παραστείτε τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 19:30 (αίθουσα «Γεώργιος Χρηστίδης, στον 3ο όροφο του επιμελητηριακού μεγάρου), στην ειδική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Σερρών για τη βράβευση των  παιδιών των επιχειρηματιών –  μελών του που επέτυχαν την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ κ.λ.π. σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας στις Πανελλαδικές  εξετάσεις του καλοκαιριού.

To Επιμελητήριο Σερρών, συνεχίζοντας την παράδοση που δημιούργησε προτίθεται να βραβεύσει όλα τα παιδιά των μελών του που επέτυχαν, αρκεί να υπάρχει από πλευράς των μελών του η απαραίτητη γνωστοποίηση και δήλωση συμμετοχής. Ειδική βράβευση θα γίνει στους αριστεύσαντες που συγκέντρωσαν περισσότερα από 19.000 μόρια. Τα μέλη του Επιμελητηρίου, των οποίων τα παιδιά πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ στις τελευταίες εξετάσεις και δεν έδωσαν ακόμα τα ονόματά τους,  μπορούν να  επικοινωνούν με το Επιμελητήριο, δηλώνοντας το όνομα του παιδιού/ών, τη σχολή που πέρασαν και τα μόρια εισαγωγής.   Τηλ. 2321099726-2321099730, (μέχρι και την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010.)

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ