Εκτέλεση του έργου με τίτλο «LONG LIFE TRAINING AS A TOOL FOR IMPROVEMENT OF EMPLOYABILITY & COMPETITIVENESS»

Σέρρες, 20 Ιουλίου 2012
Αριθ. Πρωτ: 8072

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ έχοντας υπόψη:

Τη με αρ. 28 από 16/07/2012 απόφαση της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου και την υπ’ αριθμ. 8071/20.07.2012 τεχνική έκθεση, για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «LONG LIFE TRAINING AS A TOOL FOR IMPROVEMENT OF EMPLOYABILITY & COMPETITIVENESS» και ακρωνύμιο EMPLOCOMP που υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας ΕΛΛΑΔΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 2007‐2013, και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από εθνικούς πόρους των συμμετεχόντων χωρών, αποφάσισε να απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με συνοπτική διαδικασία για υποβολή αιτήσεων  προς σύναψη 5 συμβάσεων εκτέλεσης έργου, εντασσόμενες στη ΔΡΑΣΗ 5.3 «ΔΟΜΗ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗΣ» του έργου, συνολικού ποσού 14.265,00€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ):

1.    ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΟΜΗΣ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗΣ (2 ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ)
Τα στελέχη θα απασχολούνται στη δομή υποκίνησης και θα είναι υπεύθυνα για την ενημέρωση και πληροφόρηση όλων των ωφελουμένων του έργου. Η δομή υποκίνησης θα λειτουργεί ως ‘αντένα’ των 2 κεντρικών δομών του έργου και θα παρέχει ενιαία και τυποποιημένη πληροφόρηση. Επιπλέον τα στελέχη θα κάνουν χρήση τυποποιημένων υλικών και θα καταγράφουν κάθε εισερχόμενο στοιχείο, αίτημα των ενδιαφερομένων.

Απαιτούμενα ελάχιστα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα:
•    Οικονομικές Σπουδές
•    Εμπειρία σε Δημόσιες Σχέσεις – Επικοινωνία
•    Γνώση Η/Υ
•    Καλή Γνώση Αγγλικής Γλώσσας
Διάρκεια Απασχόλησης
Η διάρκεια των συμβάσεων έργου προσδιορίζεται σε 1 μήνα από την υπογραφή τους, τυχόν παράταση του συνολικού έργου θα κοινοποιηθεί από τον φορέα στα στελέχη.

2. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ & ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΥΝΑΦΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ
Ο ρόλος του στελέχους είναι να σχεδιάσει, να προετοιμάσει και να υλοποιήσει την ορθή δημοσιότητα και προβολή του έργου του επιμελητηρίου σύμφωνα με τα όσα ορίζει το θεσμικό πλαίσιο που διέπει την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΔΑΦΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ‐ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 2007‐2013.

Απαιτούμενα ελάχιστα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα:
–    Ειδίκευση ή/και εμπειρία σε αντικείμενα και δράσεις δημοσιότητας και προβολής (Θα εκτιμηθεί η κατοχή σχετικού τίτλου σπουδών)
–    Γνώση Η/Υ
–    Γνώση Αγγλικής Γλώσσας (Θα εκτιμηθεί η γνώση δεύτερης ξένης γλώσσας)
Διάρκεια Απασχόλησης
Η διάρκεια των συμβάσεων έργου προσδιορίζεται σε 1 μήνα από την υπογραφή τους, τυχόν παράταση του συνολικού έργου θα κοινοποιηθεί από τον φορέα στα στελέχη.

3. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
Ο Υπεύθυνος γραμματειακής υποστήριξης θα υποστηρίζει την Ομάδα Διοίκησης Έργου καθώς επίσης και το προσωπικό της δομής υποκίνησης.

Απαιτούμενα ελάχιστα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα:
‐ Εμπειρία σε θέματα γραμματειακής οργάνωσης γραφείου και επικοινωνίας
‐ Γνώση Η/Υ
‐ Γνώση ξένης γλώσσας
Διάρκεια Απασχόλησης
Η διάρκεια των συμβάσεων έργου προσδιορίζεται σε 1 μήνα από την υπογραφή τους, τυχόν παράταση του συνολικού έργου θα κοινοποιηθεί από τον φορέα στα στελέχη.

4. ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΟΜΗΣ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗΣ
Το στέλεχος θα απασχολείται στην δομή υποκίνησης και θα είναι υπεύθυνο υποστήριξη των πληροφοριακών συστημάτων που θα χρησιμοποιούν τα στελέχη της δομής κατά την υλοποίηση του έργου.

Απαιτούμενα ελάχιστα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα:
–    Απόφοιτος Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΑΕΙ ) (Θα εκτιμηθεί η κατοχή Μεταπτυχιακού Τίτλου)
–    Γνώση Η/Υ
–    Άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας.

Διάρκεια Απασχόλησης
Η διάρκεια της σύμβασης έργου υπολογίζεται σε 5 μήνες από την υπογραφή της και πάντως έως την ολοκλήρωση του έργου, τυχόν παράταση του συνολικού έργου θα κοινοποιηθεί από τον φορέα στα στελέχη.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση συνοδευόμενη από κλειστό φάκελο δικαιολογητικών που θα περιλαμβάνει βιογραφικό σημείωμα και θεωρημένα αντίγραφα τίτλων σπουδών, πιστοποιήσεων και βεβαιώσεων απασχόλησης, καθώς και κάθε άλλο στοιχείο που θα τεκμηριώνει τα στοιχεία του βιογραφικού τους σημειώματος.

Επιπλέον προσόντα (όπως πιστοποιήσεις επαγγελματικής εμπειρίας, πιστοποιήσεις γνώσης λοιπών ξένων γλωσσών κ.λπ.) θα συνεκτιμώνται αναλόγως κατά την αξιολόγηση, η οποία δύναται να περιλαμβάνει και προσωπική συνέντευξη. Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν και κάθε άλλο στοιχείο που θα μπορούσε να βοηθήσει στη διαμόρφωση ορθής γνώμης για την εμπειρία, τις γνώσεις και την καταλληλότητά τους (π.χ. συστατικές επιστολές κλπ).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αναφέρουν στην αίτησή τους τον αριθμό πρωτοκόλλου της παρούσας Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος καθώς και για το έργο το οποία ενδιαφέρονται. Στον φάκελο των δικαιολογητικών θα πρέπει να επισυνάπτεται και το έντυπο της πρόσκλησης ενδιαφέροντος.

Το Επιμελητήριο δεν αναλαμβάνει καμία δέσμευση προς σύναψη σύμβασης και διατηρεί το δικαίωμα όχι απλώς επιλογής του προσώπου του αντισυμβαλλομένου αλλά και πλήρη διακριτική ευχέρεια ως προς την ίδια τη σύναψη ή μη των σχετικών συμβάσεων.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Θα αξιολογηθούν μόνο οι αιτήσεις ενδιαφερομένων που θα κατατεθούν, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, σε σφραγισμένο φάκελο ή θα αποσταλούν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, η οποία θα παραληφθεί και θα πρωτοκολληθεί το αργότερο μέχρι την 30/07/2012 στα γραφεία του Επιμελητηρίου Σερρών (Π. Κωστοπούλου 2, Σέρρες 62122, τηλ. 23210 99732, fax: 23210 99740), για το έργο «LONG LIFE TRAINING AS A TOOL FOR IMPROVEMENT OF EMPLOYABILITY & COMPETITIVENESS».

Περισσότερες πληροφορίες για την ενδεικτική περιγραφή των υποχρεώσεων και καθηκόντων, μπορούν να πάρουν οι ενδιαφερόμενοι από τα γραφεία του Επιμελητηρίου Σερρών (Π. Κωστοπούλου 2, Σέρρες 62122, τηλ. 23210 99732, fax: 23210 99740) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ