ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ- ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Τρίτη 07.10.2014 και ώρα 20:30

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ-  ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων
Τρίτη 07.10.2014 και ώρα 20:30

Αγαπητά Μέλη,

    Το Επιμελητήριο Σερρών ξεκινά Προγράμματα Επιμόρφωσης των Μελών του – Επιχειρηματιών (ΔΩΡΕΑΝ!)  με αντικείμενο την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας μέσω της παρουσίασης επίκαιρων Κλαδικών Μελετών.

    Η παρουσίαση των κλαδικών μελετών στα Προγράμματα Επιμόρφωσης Επιχειρηματιών – Μελών του Επιμελητηρίου θα γίνεται από τον  Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας (Σερρών), κ. Νικόλαο Καρανάσιο, ο οποίος θα αναπτύσσει παράλληλα θέματα που έχουν σχέση με τη διοίκηση επιχειρήσεων.

    Τα Προγράμματα Επιμόρφωσης με την Παρουσίαση Κλαδικών Μελετών θα διεξάγονται κάθε Τρίτη, ξεκινώντας από αύριο Τρίτη 07/10/2014, και ώρα 20:30 στην αίθουσα «Γεώργιος Χρηστίδης», 3ος όροφος επιμελητηριακού μεγάρου, με την παρουσίαση Μελέτης για τα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων.

    Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στον επικεφαλής της Ομάδας Εργασίας ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ, ΕΡΕΥΝΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ του Επιμελητηρίου  κ. Τάσο Χανλίογλου 6945050023